Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Fritz Hansen plaid. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fritz Hansen plaid tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fritz Hansen Plaid Jaime Hayon Guld

  • Dagens pris: 1330,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1899.00, nu kun 1330,-.
    Du sparer 569 kr. / 29 %
  • Fundet hos AndLight DK
  • Mærke: Fritz Hansen

Sidste produkt på vores liste er Fritz Hansen Plaid Jaime Hayon Guld som vi har fundet til 1330,- hos AndLight DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Design: Jaime Hayon For Fritz HansenKoncept:Fritz Hansen har samarbejdet med designeren Jaime Hayon om at skabe dette vidunderlige tæppe.
Jaime Hayon Plaid er fremstillet i merino- og alpakauld.
Resultatet er et helt unikt tæppe af merino- og alpakauld, s…

Se hos AndLight DK ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fritz Hansen plaid i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fritz Hansen plaid:

Dyreste Fritz Hansen Plaid på listen er Fritz Hansen Plaid Jaime Hayon Guld fra AndLight DK med en pris på 1330.00. Billigste udvalgte Plaid er Fritz Hansen Plaid Jaime Hayon Guld som du kan købe for 1330.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Fritz Hansen Plaid vi har fundet koster i gennemsnit 1330 kr.
Ovenstående Fritz Hansen Plaid data og priser er hentet fra 2 butikker (AndLight DK, Lampemesteren.dk). Alle Fritz Hansen Plaid tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plaid guides:

Fandt du ikke det rigtige Plaid blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plaid:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Fritz Hansen:

Er du vild med Fritz Hansen, men Plaid var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Fritz Hansen: