Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde forstørrelsesglas. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle forstørrelsesglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Forstørrelsesglas mariehøne

  • Dagens pris: 55,- kr.
  • Fundet hos Ciha

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Ciha.

Her kan “Forstørrelsesglas mariehøne” fås til 55,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super sød mariehøne forstørrelsesglas fra Insectlore.
Skil mariehønens vinger ad for at benytte glasset og tag et kig på smådyrene omkring os i haven, i skoven, på stranden eller hvad end du nu finder under sofaen.
Meget praktisk med vingerne, som beskytt…

Se hos Ciha ❯❯

2: Explore forstørrelsesglas

  • Dagens pris: 170,- kr.
  • Fundet hos Ciha

Anden anbefaling har vi fundet hos Ciha, hvor du kan købe Explore forstørrelsesglas til kun 170,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Et farverigt forstørrelsesglas med spejl, så de små krible krable dyr virkelig kan udforskes på nært hold.
Her kan dyrene ses fra alle vinkler mens der læres.
Insektglasset er fra SES creative og har små huller, så de små dyr kan få frisk luft.
Men husk a…

Se hos Ciha ❯❯

3: Forstørrelsesglas

  • Dagens pris: 89,- kr.
  • Fundet hos Ciha
  • Mærke: Moulin Roty

Næste anbefaling er “Forstørrelsesglas”.

Dagens bedste tilbud på “Forstørrelsesglas” har vi fundet hos Ciha hvor prisen lige nu er 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forstørrelsesglas til den udforskende detektiv Det perfekte forstørrelsesglas til detektiven, der leder efter spor.
Brug forstørrelsesglasset udendørs, hvor der kan kigges på planter, dyr eller leg en sjov rolleleg som udforsker eller detektiv.
Forstørrel…

Se hos Ciha ❯❯

4: Aspheric II forstørrelsesglas

Produkt nummer 4 på vores “forstørrelsesglas-liste” er Aspheric II forstørrelsesglas som du lige nu kan købe for 685,- hos Senior24.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Forstørrelsesglas med ekstra stor linse fra Eschenbach Optik.
3,0x forstørrelse. Aspheric II forstørrelsesglas er et af de mest populære forstørrelsesglas til læsning af tekst og billeder, hvilket skyldes, at linsen har en relativt stor størrelse, som…

Se hos Senior24.dk ❯❯

5: Mobilux LED forstørrelsesglas med lys.

Forhandlerens beskrivelse:
Mobilux LED Forstørrelsesglas fra Eschenbach Optik.
Vælg mellem 3,0-12,5x forstørrelse. Mobilux LED Forstørrelsesglas fra Eschenbach Optik.
Findes med forstørrelse fra 3,0x op til 12,5x. Lyslup fra tyske Eschenbach med seneste LED teknologi, hvilket…

Se hos Senior24.dk ❯❯

6: 3x Forstørrelsesglas med belysning Tengtools

Forhandlerens beskrivelse:
Fås i to udførelser – som håndmodel og med stativ.
Med 14 lysdioder monteret i rammen omkring forstørrelsesglasset.Leveres uden batterier.Adapter til 230 volt kan tilkøbes som ekstra tilbehør. Teng Tools Nr. 587H 587S Model hånd stativ…

Se hos Globaltools ❯❯

7: Havannah Forstørrelsesglas

Forhandlerens beskrivelse:
Skal du have indretningen under lup er her et en sjov accessorie at tilføre.
Det håndholdte forstørrelsesglas i vintagestyle kan både bruges i praksis, men kan også bare være en dekorativ genstand du kan forskønne din indretning med….

Se hos Unishop.nu ❯❯

8: Leonoah Forstørrelsesglas

Sidste produkt på vores liste er Leonoah Forstørrelsesglas som vi har fundet til 179,- hos Unishop.nu.

Forhandlerens beskrivelse:
Skal du have indretningen under lup er her et en sjov accessorie at tilføre.
Det håndholdte forstørrelsesglas i vintagelook kan både bruges i praksis, men kan også bare være en dekorativ genstand du kan forskønne din indretning med.
Forstørrelsesglasset i…

Se hos Unishop.nu ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste forstørrelsesglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse forstørrelsesglas:

Dyreste Forstørrelsesglas på listen er Mobilux LED forstørrelsesglas med lys. fra Senior24.dk med en pris på 795.00. Billigste udvalgte Forstørrelsesglas er Carson MagniRama forstørrelsesglas JD-3MU som du kan købe for 25.00 hos Zeejuu.dk. Forskellen på de to priser er 770 kr. – de 8 Forstørrelsesglas vi har fundet koster i gennemsnit 1341.81 kr.
Ovenstående Forstørrelsesglas data og priser er hentet fra 23 butikker (Ciha, Parcellet, Senior24.dk, Globaltools, Unishop.nu, Capida.dk, Rito.dk, Papir og blæk, HUMA.dk, Stokværk, Med24, Elvvs.dk, Hjemmets, Zeejuu.dk, ES Furniture, Tralaleg.dk, Proshop.dk, Dealshoppen, Ovellie, LampeGuru.dk, Symaskine Torvet, vvs.dk, Naturebaby.dk). Alle Forstørrelsesglas tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Forstørrelsesglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Forstørrelsesglas blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Forstørrelsesglas:

Læs denne artikel og bliv klogere på forstørrelsesglas.

Du vil måske opdage at der findes flere måder at bruge et forstørrelsesglas på. Vores syn forandrer sig.

Især når vi bliver ældre, kan det som regel mærkes på vores syn, der ofte ikke fungerer optimalt mere. Mange mennesker begynder dog allerede tidligt i livet at bruge briller, og det bliver ikke nødvendigvis bedre, som vi kommer op i alderen. Men heldigvis kan vi blive hjulpet – af for eksempel netop briller. Uanset om man bruger briller eller ej, kan man have behov for lidt ekstra hjælp, når man for eksempel læser småt skrevne tekster i aviser og blade. Denne hjælp kan være en lup – et forstørrelsesglas.

Læs videre herunder og bliv lidt klogere på hvordan

6 billige forstørrelsesglas

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’90’ orderby=’price’ order=’ASC’]

6 eksklusive forstørrelsesglas

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’90’ orderby=’price’ order=’DESC’]

Flere modeller

Her kan du se et udvalg af forskellige forstørrelsesglas.
Du kan også klikke her og se samtlige modeller >>>
[products limit=’18’ columns=’3′ category=’90’ orderby=’date’ order=’DESC’]
Ovenstående var et udvalg af forskellige forstørrelsesglas.
Du kan også klikke her og se samtlige modeller >>>

Hvorfor bruge et forstørrelsesglas?

Vi kender alle sammen luppen.

Hvis ikke fra virkelighedens verden, så fra tegneserier eller detektiv-film, hvor forstørrelsesglasset er heltens foretrukne hjælpemiddel. På daglig basis er det forstørrende glas nok mest brugt i mere hverdagsagtige situationer, som for eksempel avislæsning. Frimærke- og møntsamlere kan også finde en god anvendelsesmulighed i hjælpemidlet, men for ældre mennesker handler det nok mere om at kunne se den tekst, man læser. Og hvorfor ikke hjælpe sig selv lidt, når bogstaverne simpelthen bare bliver for små. Det kan være meget forstyrrende og generende for ens læsning, hvis man næsten ikke kan læse, hvad der står.

Det kan være anstrengende for øjnene, hvilket også kan ende ud i hovedpine. Med et forstørrelsesglas hen over teksten kan man bedre følge med – og læselysten bliver sikkert også større

Findes der forskellige typer forstørrelsesglas?

Ja, der er forstørrelsesglas til forskellige behov.

Både i forhold til styrke, størrelse og udformning.

For eksempel kan man finde glas, der kan forstørre dobbelt op – men med et lille område på glasset der forstørrer helt op til 6-8 gange! Man kan også finde typer, hvor hele glasset forstørrer mere op end til dobbelt størrelse, hvis det er det, man har brug for.

Men det er altså forskelligt, hvor meget de forskellige glas forstørrer, og hvordan de er sat sammen med forskellige forstørrelsesområder. Derfor er det praktisk at have fokus på, hvad man har behov for, før man bare køber hjælpemidlet. Derudover kan man finde dem i store og små størrelser.

Og de kan være lette eller tungere. Nogle af typerne kan man holde i hånden, andre kan man blot lægge oven på teksten, så man er fri for at holde glasset.

Andre kan hænges om halsen, hvilket kan vise sig at være praktisk for nogle mennesker. Så har man altid en mulighed for at forstørre op, uanset hvor man er.

Men der findes også glas på stativ, hvis man for eksempel ønsker at have det stående klar fremme på bordet til daglig brug. Der er også mulighed for at få forstørrelsesglas med lys i, så man rigtig kan se det, man skal forstørre.

Så der er virkelig mange muligheder for at få en lup, der passer til ens behov. Man kan også overveje en læselup og et læsestativ i stedet for et forstørrelsesglas, selv om det betyder at det kan være sværere at sidde og læse i sin seniorstol

Hvor kan man købe forstørrelsesglas?

Man kan helt sikkert finde en masse gode forstørrelsesglas at vælge imellem på nettet. Ofte på sider, der henvender sig til ældre mennesker, og som handler med hjælpemidler. Derudover kan man kigge i for eksempel boghandlere og på apoteker, der også ofte vil have nogle at vælge imellem, ligesom supermarkeder eller optikere også kan træffe at have nogle.

Så der skulle bestemt være en mulighed for at finde et passende hjælpemiddel, der kan opfylde ens behov.

Hvis man så småt mærker, at man kunne få brug for at få tingene forstørret lidt op

Forstørrelsesglas med lys til læsning

Er du på udkig efter et forstørrelsesglas til læsning? Så er dette forstørrelsesglas med lys til læsning måske lige noget for dig. https://www.youtube.com/watch?v=WtNIa_R6Goo

4 Smarte måder du også kan bruge et forstørrelsesglas på

Her er 4 lifehacks med forstørrelsesglas som du, måske aldrig tænkt over før. https://www.youtube.com/watch?v=y4aivV7Q1ZI

Her er nogle af de bedste forstørrelsesglas

Se videoen nedenfor og find ud af hvilke forstørrelsesglas der er blandt toppen. https://www.youtube.com/watch?v=sEDWmJ4rH_8

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk