Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde forstørrelsesglas. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle forstørrelsesglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Prym – LED lampe (Forstørrelsesglas)

 • Dagens pris: 495,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 520,-, nu kun 495,-.
  Du sparer 25 kr. / 4 %
 • Fundet hos Symaskine Torvet
 • Mærke: Prym

Vores første anbefaling er “Prym – LED lampe (Forstørrelsesglas)” fra mærket Prym.

Produktet er lige nu på tilbud hos Symaskine Torvet hvor prisen er sat ned fra 520,- til 495,- – en besparelse på 25 kr. / 4 %

Forhandlerens beskrivelse:
Prym – LED lampe (Forstørrelsesglas)…

Se hos Symaskine Torvet ❯❯

2: Forstørrelsesglas mariehøne

 • Dagens pris: 42,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 55,-, nu kun 42,-.
  Du sparer 13 kr. / 23 %
 • Fundet hos Ciha

Anden anbefaling har vi fundet hos Ciha, hvor du kan købe Forstørrelsesglas mariehøne til kun 42,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super sød mariehøne forstørrelsesglas fra Insectlore.
Skil mariehønens vinger ad for at benytte glasset og tag et kig på smådyrene omkring os i haven, i skoven, på stranden eller hvad end du nu finder under sofaen.
Meget praktisk med vingerne, som beskytt…

Se hos Ciha ❯❯

3: Forstørrelsesglas

 • Dagens pris: 49,- kr.
 • Fundet hos Ciha

Næste anbefaling er “Forstørrelsesglas”.

Dagens bedste tilbud på “Forstørrelsesglas” har vi fundet hos Ciha hvor prisen lige nu er 49,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fint forstørrelsesglas i grøn farve der kan tages med ud i naturen og komme tættere på de mange detaljer, naturen har. Forstørrelsesglasset kan forstørre 3 gange Måler 13 cm Fra 3 år Se alle varer fra Rex…

Se hos Ciha ❯❯

4: Goki Insektglas Med Forstørrelsesglas

Produkt nummer 4 på vores “forstørrelsesglas-liste” er Goki Insektglas Med Forstørrelsesglas som du lige nu kan købe for 29,- hos Luksusbaby Danmark

Forhandlerens beskrivelse:
Insektglas i plastik til at udforske insekter, blade, blomster mm. i have, i skoven og ved stranden – kun fantasien sætter grænser.
Børn elsker at udforske naturen og med dette forstørrelsesglas er der rig mulighed for at udforske og undersøge .
Kommer u…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

5: Moulin Roty Forstørrelsesglas

Sidste produkt på vores liste er Moulin Roty Forstørrelsesglas som vi har fundet til 89,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Virkelig fin æske med et forstørrelsesglas fra Moulin Roty.
Sjovt til at udforske havens dyr og planter.
Brug det også indendørs til detektiv leg eller i en Find Holger bog.
Værd at vide: Materiale: Plast, metalt, glas Produkt: 21,5 x 10 cm Alde…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste forstørrelsesglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse forstørrelsesglas:

Dyreste Forstørrelsesglas på listen er 3x Forstørrelsesglas med belysning Tengtools fra Globaltools med en pris på 836.25. Billigste udvalgte Forstørrelsesglas er Forstørrelsesglas 75 mm som du kan købe for 10.00 hos Billig-Billy. Forskellen på de to priser er 826.25 kr.
Ovenstående Forstørrelsesglas data og priser er hentet fra 31 butikker (Symaskine Torvet, Ciha, Luksusbaby Danmark, Rito.dk, Capida.dk, Ovellie, Naturebaby.dk, Globaltools, LivetSomSenior, Senior24.dk, Proshop.dk, Nemmegaver.dk, Dealshoppen, Zeejuu.dk, Kids-world, Tralaleg.dk, Billig-Billy, LampeGuru.dk, Stokværk, Gucca.dk, Med24, HUMA.dk, BabyGear.dk, Homeshop.dk, MiniElektro, Elvvs.dk, vvs.dk, Børnenes Kartel, Manillo.dk, Creativ Company, Flenci.dk). Alle Forstørrelsesglas tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Forstørrelsesglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Forstørrelsesglas blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Forstørrelsesglas:

Læs denne artikel og bliv klogere på forstørrelsesglas.

Du vil måske opdage at der findes flere måder at bruge et forstørrelsesglas på. Vores syn forandrer sig.

Især når vi bliver ældre, kan det som regel mærkes på vores syn, der ofte ikke fungerer optimalt mere. Mange mennesker begynder dog allerede tidligt i livet at bruge briller, og det bliver ikke nødvendigvis bedre, som vi kommer op i alderen. Men heldigvis kan vi blive hjulpet – af for eksempel netop briller. Uanset om man bruger briller eller ej, kan man have behov for lidt ekstra hjælp, når man for eksempel læser småt skrevne tekster i aviser og blade. Denne hjælp kan være en lup – et forstørrelsesglas.

Læs videre herunder og bliv lidt klogere på hvordan

6 billige forstørrelsesglas

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’90’ orderby=’price’ order=’ASC’]

6 eksklusive forstørrelsesglas

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’90’ orderby=’price’ order=’DESC’]

Flere modeller

Her kan du se et udvalg af forskellige forstørrelsesglas.
Du kan også klikke her og se samtlige modeller >>>
[products limit=’18’ columns=’3′ category=’90’ orderby=’date’ order=’DESC’]
Ovenstående var et udvalg af forskellige forstørrelsesglas.
Du kan også klikke her og se samtlige modeller >>>

Hvorfor bruge et forstørrelsesglas?

Vi kender alle sammen luppen.

Hvis ikke fra virkelighedens verden, så fra tegneserier eller detektiv-film, hvor forstørrelsesglasset er heltens foretrukne hjælpemiddel. På daglig basis er det forstørrende glas nok mest brugt i mere hverdagsagtige situationer, som for eksempel avislæsning. Frimærke- og møntsamlere kan også finde en god anvendelsesmulighed i hjælpemidlet, men for ældre mennesker handler det nok mere om at kunne se den tekst, man læser. Og hvorfor ikke hjælpe sig selv lidt, når bogstaverne simpelthen bare bliver for små. Det kan være meget forstyrrende og generende for ens læsning, hvis man næsten ikke kan læse, hvad der står.

Det kan være anstrengende for øjnene, hvilket også kan ende ud i hovedpine. Med et forstørrelsesglas hen over teksten kan man bedre følge med – og læselysten bliver sikkert også større

Findes der forskellige typer forstørrelsesglas?

Ja, der er forstørrelsesglas til forskellige behov.

Både i forhold til styrke, størrelse og udformning.

For eksempel kan man finde glas, der kan forstørre dobbelt op – men med et lille område på glasset der forstørrer helt op til 6-8 gange! Man kan også finde typer, hvor hele glasset forstørrer mere op end til dobbelt størrelse, hvis det er det, man har brug for.

Men det er altså forskelligt, hvor meget de forskellige glas forstørrer, og hvordan de er sat sammen med forskellige forstørrelsesområder. Derfor er det praktisk at have fokus på, hvad man har behov for, før man bare køber hjælpemidlet. Derudover kan man finde dem i store og små størrelser.

Og de kan være lette eller tungere. Nogle af typerne kan man holde i hånden, andre kan man blot lægge oven på teksten, så man er fri for at holde glasset.

Andre kan hænges om halsen, hvilket kan vise sig at være praktisk for nogle mennesker. Så har man altid en mulighed for at forstørre op, uanset hvor man er.

Men der findes også glas på stativ, hvis man for eksempel ønsker at have det stående klar fremme på bordet til daglig brug. Der er også mulighed for at få forstørrelsesglas med lys i, så man rigtig kan se det, man skal forstørre.

Så der er virkelig mange muligheder for at få en lup, der passer til ens behov. Man kan også overveje en læselup og et læsestativ i stedet for et forstørrelsesglas, selv om det betyder at det kan være sværere at sidde og læse i sin seniorstol

Hvor kan man købe forstørrelsesglas?

Man kan helt sikkert finde en masse gode forstørrelsesglas at vælge imellem på nettet. Ofte på sider, der henvender sig til ældre mennesker, og som handler med hjælpemidler. Derudover kan man kigge i for eksempel boghandlere og på apoteker, der også ofte vil have nogle at vælge imellem, ligesom supermarkeder eller optikere også kan træffe at have nogle.

Så der skulle bestemt være en mulighed for at finde et passende hjælpemiddel, der kan opfylde ens behov.

Hvis man så småt mærker, at man kunne få brug for at få tingene forstørret lidt op

Forstørrelsesglas med lys til læsning

Er du på udkig efter et forstørrelsesglas til læsning? Så er dette forstørrelsesglas med lys til læsning måske lige noget for dig. https://www.youtube.com/watch?v=WtNIa_R6Goo

4 Smarte måder du også kan bruge et forstørrelsesglas på

Her er 4 lifehacks med forstørrelsesglas som du, måske aldrig tænkt over før. https://www.youtube.com/watch?v=y4aivV7Q1ZI

Her er nogle af de bedste forstørrelsesglas

Se videoen nedenfor og find ud af hvilke forstørrelsesglas der er blandt toppen. https://www.youtube.com/watch?v=sEDWmJ4rH_8