Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde flaskeholder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle flaskeholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vægmonteret Flaskeholder 4 Flasker

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PartyVikings.dk.

Her kan “Vægmonteret Flaskeholder 4 Flasker” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne flaskeholder til væggen sparer bordplads og sørger for at du hurtigt og effektivt kan servere dig selv og dine gæster.
Skab din egen smarte hjemmebar eller effektiviser arbejdet på din professionelle bar….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

2: Sammenklappelig flaskeholder

Anden anbefaling har vi fundet hos PartyVikings.dk, hvor du kan købe Sammenklappelig flaskeholder til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flaskeholderen er sammenklappelig, hvilket betyder du nemt kan opbevare den! Tag drikkelse med til hele venngruppen eller brug den til næste fodboldtræning!…

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

3: AH Kop og flaskeholder til stativ

Næste anbefaling er “AH Kop og flaskeholder til stativ”.

Dagens bedste tilbud på “AH Kop og flaskeholder til stativ” har vi fundet hos Music2you hvor prisen lige nu er 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kop-/Flaskeholder til stativmontering der kan fastgøres på ethvert stativ (mikrofon, musik eller instrument), med rør diameter på op til 23 mm….

Se hos Music2you ❯❯

4: Flaskeholder til cykel – Letvægts aluminium – Sort

  • Dagens pris: 49,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 89.00, nu kun 49,-.
    Du sparer 40 kr. / 44 %
  • Fundet hos Capida.dk

Sidste produkt på vores liste er Flaskeholder til cykel – Letvægts aluminium – Sort som vi har fundet til 49,- hos Capida.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flaskeholder til cykel – Letvægts aluminium – Sort…

Se hos Capida.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste flaskeholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse flaskeholder:

Dyreste Flaskeholder på listen er Køkkenø med udtrækkelig flaskeholder fra Lammeuld.dk med en pris på 3499.00. Billigste udvalgte Flaskeholder er Bestway Flamingo flaskeholder 24×26,5cm som du kan købe for 29.00 hos Moreland. Forskellen på de to priser er 3470 kr. – de 4 Flaskeholder vi har fundet koster i gennemsnit 11454.67 kr.
Ovenstående Flaskeholder data og priser er hentet fra 27 butikker (PartyVikings.dk, Music2you, Capida.dk, Barlife.dk, Wineman.dk, KitchenOne.dk, Fenomen, Lammeuld.dk, Moreland, HUMA.dk, Kids world.dk, MamaMilla.dk, eCykelhjelm.dk, Pedalatleten.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Stokværk, Gloria Mundi Care, Cykelexperten.dk, Fri BikeShop, Apuls.dk, Fitnessshoppen.dk, Dania Bikes, Marineudstyr.dk, Evermart.dk, Army Star, Koore). Alle Flaskeholder tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Flaskeholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Flaskeholder blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Flaskeholder:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk