Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde ferm LIVING toilet. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ferm LIVING toilet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Curvature Toilet Paper Holder Black Brass – Ferm Living

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampemesteren.dk.

Her kan “Curvature Toilet Paper Holder Black Brass – Ferm Living” fås til 349,- kr.

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Curvature Toilet Paper Holder Brass – Ferm Living

  • Dagens pris: 279,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 349.00, nu kun 279,-.
    Du sparer 70 kr. / 20 %
  • Fundet hos Erling Christensen Møbler
  • Mærke: ferm LIVING

Sidste produkt på vores liste er Curvature Toilet Paper Holder Brass – Ferm Living som vi har fundet til 279,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Ferm Living Curvature toilet paper holder – Brass Curvature-familien er en serie af organisk formede kroge og bøjler, håndformet i massiv messing med en mat finish.
De finurlige kurver står i kontrast til det solide materiale og udgør en legende, funktion…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste ferm LIVING toilet i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse ferm LIVING toilet:

Dyreste ferm LIVING Toilet på listen er Curvature Toilet Paper Holder Black Brass – Ferm Living fra Lampemesteren.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Toilet er Curvature Toilet Paper Holder Brass – Ferm Living som du kan købe for 279.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 70 kr. – de 2 ferm LIVING Toilet vi har fundet koster i gennemsnit 314 kr.
Ovenstående ferm LIVING Toilet data og priser er hentet fra 2 butikker (Lampemesteren.dk, Erling Christensen Møbler). Alle ferm LIVING Toilet tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toilet guides:

Fandt du ikke det rigtige Toilet blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toilet:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med ferm LIVING:

Er du vild med ferm LIVING, men Toilet var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra ferm LIVING: