Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Spejl » Eglo Spejl

Bedste Eglo Spejl: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Eglo spejle. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Eglo spejle | ✅ Spejl-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Eglo spejle

Her kan du se hele vores liste over de bedste Eglo spejle som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: EGLO connect Juareza-Z LED-belyst spejl

Sidste produkt på vores liste er EGLO connect Juareza-Z LED-belyst spejl som vi har fundet til 2799,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Bedste lys i badeværelset – LED-spejlarmatur Juareza-Z, RGBW, dæmpbar, smart styrbar Spejl eller armatur? Juareza-Z er begge dele.
LED-spejlarmaturet er designet til badeværelset og giver perfekt lys til makeup, frisør eller barbering ved siden af et konventionelt spejl. Som en ramme er de smarte, styrbare LED’er placeret rundt om spejlet og giver både hvidt og farvet lys.
Lyset styres nemt via app, stemmeassistent eller med en passende fjernbetjening.
Takket være ZigBee-teknologien kan Juareza-Z lampen integreres i forskellige smart home-systemer.
Funktioner / kompatibilitet: – Kan styres med den gratis AwoX HomeControl-app – Kompatibel med smart home-systemer fra andre producenter, der bruger ZigBee 3.0 – mulighed for direkte forbindelse med Amazon Echo og Google Home – Øget rækkevidde gennem ekstra Bluetooth-netværk – kompatibel med alle artikler i EGLO connect-c Bluetooth-serien – kan styres med en passende fjernbetjening, også uden internetadgang (se tilbehør)…

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Andre mærker af spejle

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste spejle på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige spejl til dine behov: