Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde desinfektionsmiddel. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle desinfektionsmiddel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Desinfektionsmiddel hånd Refill Sonett Håndsprit – 1 liter

  • Dagens pris: 139,95 kr.
  • Fundet hos Well.dk
  • Mærke: Sonett

Første anbefaling på listen er fra mærket Sonett.

Det bedste tilbud på “Desinfektionsmiddel hånd Refill Sonett Håndsprit – 1 liter” vi har fundet er hos Well.dk hvor prisen lige nu er 139,95

Forhandlerens beskrivelse:
HÅNDDESINFEKTION   Hånddesinficerende middel i flaske med pumpe, der er effektiv mod bakterier, svampe, influenzavirus og norovirus. Brug desinfektionsmidlet efter behov.
Indeholder 1 liter….

Se hos Well.dk ❯❯

2: Desinfektionsmiddel – 500 ml, økologisk

Anden anbefaling har vi fundet hos Økofamilien, hvor du kan købe Desinfektionsmiddel – 500 ml, økologisk til kun 68,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Desinfektionsmiddel – 500 ml, økologisk Med dette desinfektionsmiddel kan du komme det meste til livs – f.eks.
salmonella, colibakterier og mug.
og du kan desinficere alle alkoholresistente overflader såsom arbejdsflader, udstyr og sanitet i køkken og…

Se hos Økofamilien ❯❯

3: Desinfektionsmiddel – 1000 ml, økologisk

Næste anbefaling er “Desinfektionsmiddel – 1000 ml, økologisk”.

Dagens bedste tilbud på “Desinfektionsmiddel – 1000 ml, økologisk” har vi fundet hos Økofamilien hvor prisen lige nu er 98,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Desinfektionsmiddel – 1000 ml, økologisk Med dette desinfektionsmiddel kan du komme det meste til livs – f.eks.
salmonella, colibakterier og mug.
og du kan desinficere alle alkoholresistente overflader såsom arbejdsflader, udstyr og sanitet i køkken o…

Se hos Økofamilien ❯❯

4: Prime Source Ren 81, rengørings- og desinfektionsmiddel, 5 L

  • Dagens pris: 100,31 kr.
  • Fundet hos HUMA.dk

Sidste produkt på vores liste er Prime Source Ren 81, rengørings- og desinfektionsmiddel, 5 L som vi har fundet til 100,31 hos HUMA.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Desinfektionsmiddel i 5 liters dunk, der fjerner og forebygger råd, slim og lugtdannelse.
Midlet kan både anvendes til rengøring og desinfektion, så længe at der udføres særskilte med afskylning i mellem. Anvendes i baderum, toiletter og køkkener….

Se hos HUMA.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste desinfektionsmiddel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse desinfektionsmiddel:

Dyreste Desinfektionsmiddel på listen er Divosan Forte VT6, højeffektivt desinfektionsmiddel, 200 L fra HUMA.dk med en pris på 12979.99. Billigste udvalgte Desinfektionsmiddel er Muc-Off Antibacterial Screen Cleaner – Desinfektionsmiddel – 32 ml som du kan købe for 27.00 hos Cykelexperten.dk. Forskellen på de to priser er 12952.99 kr. – de 4 Desinfektionsmiddel vi har fundet koster i gennemsnit 5288.42 kr.
Ovenstående Desinfektionsmiddel data og priser er hentet fra 18 butikker (Well.dk, Helsebixen.dk, Netspiren, Økofamilien, HUMA.dk, Engsig.dk, Helsam, Med24, Naturebaby.dk, Marineudstyr.dk, VVSproffen.dk, Love of Green, Cykelexperten.dk, Cykelpartner, Dealshoppen, Toolworld.dk, vvs.dk, Proshop.dk). Alle Desinfektionsmiddel tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Desinfektionsmiddel guides:

Fandt du ikke det rigtige Desinfektionsmiddel blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Desinfektionsmiddel:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk