Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Corolle taske. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Corolle taske tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Corolle dukketilbehør, ma Corolle taske og pung

  • Mærke: Corolle

Sidste produkt på vores liste er Corolle dukketilbehør, ma Corolle taske og pung som vi har fundet til 129,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot håndtaske i skinnende sølvfarvet stof.
Sammen med tasken følger den kæreste pung udformet som panda samt dukkens eget betalingskort. Perfekt til dukken når hun skal på indkøb og shoppingtur. Passer til ma Corolle dukker 36 cm Fra 4 år Se alle varer f…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Corolle Taske på listen er Corolle dukketilbehør, ma Corolle taske og pung fra Børnenes Kartel med en pris på 129.95. Billigste udvalgte Taske er Corolle dukketilbehør, ma Corolle taske og pung som du kan købe for 129.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Corolle Taske data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle Corolle Taske tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Taske guides:

Fandt du ikke det rigtige Taske blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Taske: