Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Chic Antique sofabord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Chic Antique sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Chic Antique Sofaborde m/ Trælåg Hvid – 57

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Chic Antique Sofaborde m/ Trælåg Hvid – 57” fås til 1775,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Chic Antique Factory Sofabord Genbrugstræ – 75

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Chic Antique Factory Sofabord Genbrugstræ – 75 til kun 2595,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Chic Antique Sofaborde m/trælåg sæt af 2 – 57

  • Dagens pris: 1559,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1799.00, nu kun 1559,-.
    Du sparer 240 kr. / 13 %
  • Fundet hos ModernRoom.dk
  • Mærke: Chic Antique

Næste anbefaling er “Chic Antique Sofaborde m/trælåg sæt af 2 – 57”.

Dagens bedste tilbud på “Chic Antique Sofaborde m/trælåg sæt af 2 – 57” har vi fundet hos ModernRoom.dk hvor prisen lige nu er 1559,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
  Skøn nyfortolkning af  en af Chic Antiques bestsellers.
Her får du to små sofaborde i sortmalet jern med træ bordplade.
Dukan vælge at bruge bordene som de er eller anvede stellet som opbevaring 🙂 passer perfekt til at have magasiner eller hyggetæppe…

Se hos ModernRoom.dk ❯❯

4: Chic Antique Sofabord m/hjul – Marie Antoinette

Sidste produkt på vores liste er Chic Antique Sofabord m/hjul – Marie Antoinette som vi har fundet til 1548,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Chic Antique sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Chic Antique sofabord:

Dyreste Chic Antique Sofabord på listen er Nantes Sofabord i flet fra Chic Antique fra ES Furniture med en pris på 3695.00. Billigste udvalgte Sofabord er Chic Antique Sofabord m/ trælåg – Antique hvid som du kan købe for 449.00 hos ModernRoom.dk. Forskellen på de to priser er 3246 kr. – de 4 Chic Antique Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 9281 kr.
Ovenstående Chic Antique Sofabord data og priser er hentet fra 5 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, ModernRoom.dk, Sille Sylvester, ES Furniture, LforLiving.dk). Alle Chic Antique Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Chic Antique:

Er du vild med Chic Antique, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Chic Antique: