Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Cane-Line bakke. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Cane-Line bakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Cane-Line Club bakke, rund

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Cane-Line Club bakke, rund” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk pulverlakeret bakke i rund i aluminium. Den runde serveringsbakke er perfekt til udendørsbrug og matcher hele kollektionen af havemøbler….

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Cane-Line Club bakke, kvadratisk

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Cane-Line Club bakke, kvadratisk til kun 1599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk kvadratisk pulverlakeret bakke i aluminium. Den kvadratiske serveringsbakke er perfekt til udendørsbrug og matcher hele kollektionen af havemøbler….

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: CANE-LINE CLUB BAKKE – SORT 44

Næste anbefaling er “CANE-LINE CLUB BAKKE – SORT 44”.

Dagens bedste tilbud på “CANE-LINE CLUB BAKKE – SORT 44” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 949,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: CANE-LINE CLUB BAKKE – SORT 59

Sidste produkt på vores liste er CANE-LINE CLUB BAKKE – SORT 59 som vi har fundet til 1649,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Dyreste Cane-Line Bakke på listen er CANE-LINE CLUB BAKKE – SORT 59 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 1649.00. Billigste udvalgte Bakke er Cane-Line Club bakke, rund som du kan købe for 899.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 750 kr.
Ovenstående Cane-Line Bakke data og priser er hentet fra 2 butikker (Erling Christensen Møbler, Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Cane-Line Bakke tilbud er opdateret i dag 25-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Bakke blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bakke: