Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde by Lassen taburet. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle by Lassen taburet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: By Lassen ML42 taburet 48 cm – Sortbejdset bøg

Sidste produkt på vores liste er By Lassen ML42 taburet 48 cm – Sortbejdset bøg som vi har fundet til 5069,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
By Lassen ML42 Taburet – sort Den smukke og elegante taburet er designet tilbage i 1942 af Mogens Lassen i forbindelse med en møbeludstilling på Københavns kunstmuseum. Taburetten produceret fortsat i Danmark med højt fokus på kvalitet og dansk håndværk….

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste by Lassen Taburet på listen er By Lassen ML42 taburet 48 cm – Sortbejdset bøg fra Erling Christensen Møbler med en pris på 5069.00. Billigste udvalgte Taburet er By Lassen ML42 taburet 48 cm – Sortbejdset bøg som du kan købe for 5069.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående by Lassen Taburet data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle by Lassen Taburet tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Taburet guides:

Fandt du ikke det rigtige Taburet blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Taburet: