Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch vaskemiddel. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch vaskemiddel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch GlassVAC koncentreret vaskemiddel 500 ml

  • Dagens pris: 100,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Bosch GlassVAC koncentreret vaskemiddel 500 ml” fås til 100,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch GlassVAC koncentreret vaskemiddel 500 ml Ekstraudstyr – F016800568 GlassVAC koncentreret vaskemiddel fjerner nemt fastsiddende snavsFjerner fastsiddende snavs på alle glasflader og glatte fladerGiver en stribefri finish i hele dit hjemSpray, løsn og…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Bosch Tilbehør Højtryksdyse til vaskemiddel

  • Dagens pris: 129,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Anden anbefaling har vi fundet hos Proshop.dk, hvor du kan købe Bosch Tilbehør Højtryksdyse til vaskemiddel til kun 129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch Højtryksdyse til vaskemiddel Ekstraudstyr – F016800509Påfører vaskemiddel hurtigere for et effektivt rengøringsresultatPraktisk beholder på 450 ml med kapacitet til mindst to vaskeBred viftestråle påfører vaskemiddel hurtigt og jævntNem tilslutning…

Se hos Proshop.dk ❯❯

3: Bosch Tilbehør Højtryksdyse til vaskemiddel (550 ml)

  • Dagens pris: 132,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Bosch

Næste anbefaling er “Bosch Tilbehør Højtryksdyse til vaskemiddel (550 ml)”.

Dagens bedste tilbud på “Bosch Tilbehør Højtryksdyse til vaskemiddel (550 ml)” har vi fundet hos Proshop.dk hvor prisen lige nu er 132,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch Højtryksdyse til vaskemiddel (550 ml) Systemtilbehør – F016800415Til hurtigere påføring af rengøringsmiddel og mere effektiv rengøring….

Se hos Proshop.dk ❯❯

4: Indsats til flydende vaskemiddel passer til Bosch

Produkt nummer 4 på vores “Bosch vaskemiddel-liste” er Indsats til flydende vaskemiddel passer til Bosch som du lige nu kan købe for 69,- hos Quickparts.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:BOSCH, Novamatic, SIEMENS Original Designation:18013320…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

5: Soapshuttle sæbedispenser til flydende vaskemiddel passer til Bosch

Sidste produkt på vores liste er Soapshuttle sæbedispenser til flydende vaskemiddel passer til Bosch som vi har fundet til 105,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Til enkel og korrekt dosering af flydende vaskemidler i vaskemaskiner.Universal anvendelig, omkostningsbesparende og miljøbevidst.Soapshuttle placeres i sæbeskuffen og fyldes før hver vask med flydende vaskemiddel til det markerede volumen.Ved konventione…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Dyreste Bosch Vaskemiddel på listen er Bosch Tilbehør Højtryksdyse til vaskemiddel (550 ml) fra Proshop.dk med en pris på 132.00. Billigste udvalgte Vaskemiddel er Indsats til flydende vaskemiddel passer til Bosch som du kan købe for 69.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 63 kr.
Ovenstående Bosch Vaskemiddel data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Quickparts.dk). Alle Bosch Vaskemiddel tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vaskemiddel guides:

Fandt du ikke det rigtige Vaskemiddel blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vaskemiddel: