Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville sofabord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville sofabord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BLOOMINGVILLE Sole Sofabord – Natur

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “BLOOMINGVILLE Sole Sofabord – Natur” fås til 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: L: 90 H: 50 B: 60 cm. Materiale: Bambus Sole er en serie af bambus møbler fra Bloomingville der er designet med komfort og kvalitet i mente – og så er det bare super flotte møbler:-) Dette lækre sofabord er perfekt på terrassen eller i haven og d…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Sofabord – bambus natur / metal Verdon – Bloomingville

Anden anbefaling har vi fundet hos Mostersskur.dk, hvor du kan købe Sofabord – bambus natur / metal Verdon – Bloomingville til kun 869,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: D: 50 cm, H: 46 cm Materiale: Bambus natur, metal og glas  Fin sofabord i bambus natur og metal og med en glasplade på toppen fra Bloomingville.
Sofabordet er meget elegant og passer ind i de fleste hjem. Brug både bordet inde i stuen, som natbo…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

3: Bloomingville – Hattie sofabord

Næste anbefaling er “Bloomingville – Hattie sofabord”.

Dagens bedste tilbud på “Bloomingville – Hattie sofabord” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1649,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hattie sofabord fra Bloomingville i sort er et rundt, flettet bord.
Bordets sorte look vil tilføje noget elegance og stilrent i din indretning.
Hatties bordpladen har en kant hele vejen rundt, så dine ting ikke falder ud over kanten.
Lad bordet pryde i st…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Ronda sofabord i egetræ Ø60 cm fra Bloomingville

  • Dagens pris: 2195,- kr.
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Bloomingville

Sidste produkt på vores liste er Ronda sofabord i egetræ Ø60 cm fra Bloomingville som vi har fundet til 2195,- hos ES Furniture.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækkert og stilfuldt rundt sofabord med plads til opbevaring fra Bloomingville….

Se hos ES Furniture ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bloomingville sofabord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bloomingville sofabord:

Dyreste Bloomingville Sofabord på listen er Bloomingville Jojo sofabord mango – brun 80 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 3500.00. Billigste udvalgte Sofabord er Bloomingville – Lucca sofabord – Guld som du kan købe for 699.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 2801 kr. – de 4 Bloomingville Sofabord vi har fundet koster i gennemsnit 10079.75 kr.
Ovenstående Bloomingville Sofabord data og priser er hentet fra 8 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, byhornsleth.dk, Packhouse.dk, ModernRoom.dk, Mostersskur.dk, Likehome.dk, Coolshop.dk, ES Furniture). Alle Bloomingville Sofabord tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sofabord guides:

Fandt du ikke det rigtige Sofabord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sofabord:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Bloomingville:

Er du vild med Bloomingville, men Sofabord var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bloomingville: