Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Bissell håndstøvsuger. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bissell håndstøvsuger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bissell Håndstøvsuger Pet Hair Eraser

  • Mærke: Bissell

Vores første anbefaling er “Bissell Håndstøvsuger Pet Hair Eraser” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Støvsuger, håndmodel, uden pose, black/cha cha lime…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Bissell Pet Hair Eraser håndstøvsuger 23676

  • Mærke: Bissell

Sidste produkt på vores liste er Bissell Pet Hair Eraser håndstøvsuger 23676 som vi har fundet til 699,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Bissell Pet Hair Eraser trådløs støvsuger 23676…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Bissell Håndstøvsuger på listen er Bissell Pet Hair Eraser håndstøvsuger 23676 fra Elgiganten med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Håndstøvsuger er Bissell Håndstøvsuger Pet Hair Eraser som du kan købe for 687.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 12 kr.
Ovenstående Bissell Håndstøvsuger data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Elgiganten). Alle Bissell Håndstøvsuger tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Håndstøvsuger guides:

Fandt du ikke det rigtige Håndstøvsuger blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Håndstøvsuger: