Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Biosym multivitamin. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Biosym multivitamin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Biosym OmniX Multivitamin uden Jern og K-vitamin (360 tabletter)

  • Mærke: Biosym

Sidste produkt på vores liste er Biosym OmniX Multivitamin uden Jern og K-vitamin (360 tabletter) som vi har fundet til 298,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
OmniX er en multivitamin uden jern og vitamin KOmniX er søster til Omnimin og er det helt oplagte valg, når man ønsker et tilskud af vitaminer, mineraler og antioxidanter, men af forskellige årsager ønsker at udelade K-vitamin og/eller jern, når tilskudde…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Biosym Multivitamin på listen er Biosym OmniX Multivitamin uden Jern og K-vitamin (360 tabletter) fra Helsebixen.dk med en pris på 298.95. Billigste udvalgte Multivitamin er Biosym OmniX Multivitamin uden Jern og K-vitamin (360 tabletter) som du kan købe for 298.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Biosym Multivitamin data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Biosym Multivitamin tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Multivitamin guides:

Fandt du ikke det rigtige Multivitamin blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Multivitamin: