Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Beurer massagebold. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Beurer massagebold tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Beurer Massagebold Med Vibration MG 10 (1 stk)

  • Mærke: Beurer

Sidste produkt på vores liste er Beurer Massagebold Med Vibration MG 10 (1 stk) som vi har fundet til 212,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Beurer MG 10 – Triggerpunkts- og bindevævsmassage til lindring af muskulær ømhedMG 10 massagebolden fra Beurer er designet specielt til at optimere muskelregenerering efter træning og aktivere ømme, stive muskler gennem triggerpunktsmassage.
Vibration bid…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Beurer Massagebold på listen er Beurer Massagebold Med Vibration MG 10 (1 stk) fra Helsebixen.dk med en pris på 212.00. Billigste udvalgte Massagebold er Beurer Massagebold Med Vibration MG 10 (1 stk) som du kan købe for 212.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Beurer Massagebold data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Beurer Massagebold tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Massagebold guides:

Fandt du ikke det rigtige Massagebold blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Massagebold: