Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Beurer lændepude. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Beurer lændepude tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Beurer HK 70 lændepude m. varme

  • Dagens pris: 524,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799.00, nu kun 524,-.
    Du sparer 275 kr. / 34 %
  • Fundet hos Apuls.dk
  • Mærke: Beurer

Sidste produkt på vores liste er Beurer HK 70 lændepude m. varme som vi har fundet til 524,- hos Apuls.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
HK 70 fra Beurer er en ergonomisk pude, som giver støtte og varme til din lændHK 70 fra Beurer er en fast varmepude i ergonomisk design, som kan fastspændes til ethvert ryglæn – også i bilen! Lændepuden afhjælper den typiske overbelastning, der sker i læn…

Se hos Apuls.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Beurer lændepude i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Beurer lændepude:

Dyreste Beurer Lændepude på listen er Beurer HK 70 lændepude m. varme fra Apuls.dk med en pris på 524.00. Billigste udvalgte Lændepude er Beurer HK 70 lændepude m. varme som du kan købe for 524.00 hos Apuls.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Beurer Lændepude vi har fundet koster i gennemsnit 524 kr.
Ovenstående Beurer Lændepude data og priser er hentet fra 3 butikker (Apuls.dk, Helsebixen.dk, Med24). Alle Beurer Lændepude tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lændepude guides:

Fandt du ikke det rigtige Lændepude blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lændepude:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Beurer:

Er du vild med Beurer, men Lændepude var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Beurer: