Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde berøringsfri sæbedispenser. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle berøringsfri sæbedispenser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sæbedispenser med sensor – undgå bakterier

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hafaro.dk.

Her kan “Sæbedispenser med sensor – undgå bakterier” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæbedispenser med bevægelsessensor der giver dig den samme mængde sæbe, hver gang du vasker hænder.
Så snart du putter hånden under sensoren, fornemmer den bevægelsen og frigiver den mængde sæbe, du selv har indstillet den til. Sæbedispenseren kan nemt ju…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

2: Sæbedispenser med sensor – mindsker bakteriespredning

Anden anbefaling har vi fundet hos Hafaro.dk, hvor du kan købe Sæbedispenser med sensor – mindsker bakteriespredning til kun 279,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæbedispenser med sensor der giver dig den samme mængde sæbe, hver gang du vasker hænder.
Sæbedispenseren har infrarød sensor og er touch free, så du slipper for bakteriespredning, når du vasker hænder – super velegnet på gæstetoilettet eller ved køkkenhå…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

3: Automatisk sæbedispenser med sensor – laver skum

Næste anbefaling er “Automatisk sæbedispenser med sensor – laver skum”.

Dagens bedste tilbud på “Automatisk sæbedispenser med sensor – laver skum” har vi fundet hos Hafaro.dk hvor prisen lige nu er 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Automatisk sæbedispenser med sensor der forvandler flydende sæbe og vand til det blødeste skum. Sæbedispenseren har infrarød sensor og er touch free, så du slipper for bakteriespredning, når du vasker hænder.
Det enkle og hygiejniske design passer godt ti…

Se hos Hafaro.dk ❯❯

4: Håndfri sæbedispenser med sensor – hvid

 • Dagens pris: 150,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 369,-, nu kun 150,-.
  Du sparer 219 kr. / 59 %
 • Fundet hos Fenomen
 • Farve: Hvid

Produkt nummer 4 på vores “berøringsfri sæbedispenser-liste” er Håndfri sæbedispenser med sensor – hvid som du lige nu kan købe for 150,- hos Fenomen

Se hos Fenomen ❯❯

5: UMBRA Sæbedispenser håndfri med ophæng – sort

 • Dagens pris: 250,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399,-, nu kun 250,-.
  Du sparer 149 kr. / 37 %
 • Fundet hos Fenomen
 • Farve: Sort
Se hos Fenomen ❯❯

8: Håndfri sæbedispenser med sensor Emperor – hvid/grå

 • Dagens pris: 379,- kr.
 • Fundet hos Fenomen
 • Farver: Grå, Hvid

Sidste produkt på vores liste er Håndfri sæbedispenser med sensor Emperor – hvid/grå som vi har fundet til 379,- hos Fenomen.

Se hos Fenomen ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste berøringsfri sæbedispenser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse berøringsfri sæbedispenser:

Dyreste Berøringsfri Sæbedispenser på listen er Pakketilbud – Håndfri Dispenser + Rustfri Stander + 12 X 500 Ml. Sprit + 10 X Batterier fra Engsig.dk med en pris på 3402.50. Billigste udvalgte Berøringsfri Sæbedispenser er Nøgle til 1200 ml berøringsfri Purell dispenser som du kan købe for 25.00 hos HUMA.dk. Forskellen på de to priser er 3377.5 kr.
Ovenstående Berøringsfri Sæbedispenser data og priser er hentet fra 16 butikker (Hafaro.dk, Fenomen, Engsig.dk, Proshop.dk, Protected.dk, Designstore, Gloria Mundi Care DK, Induclean, WiStore, HUMA.dk, Barlife.dk, Powerbanken.dk, Beslagsmanden, Elvvs.dk, DinGadget.dk, PlusLED.dk). Alle Berøringsfri Sæbedispenser tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Berøringsfri Sæbedispenser guides:

Fandt du ikke det rigtige Berøringsfri Sæbedispenser blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Berøringsfri Sæbedispenser:

Helt fra barnsben får man at vide, hvor vigtigt det er at opretholde en god personlig hygiejne. Dette er dog ikke kun for ens egen, men også for andre skyld, da bakterier kan smitte på mange måder. Dog spreder disse sig hurtigst via berøring. Køber man en berøringsfri sæbedispenser og smider den gamle håndsæbe ud, har man allerede taget det første skridt mod at bekæmpe smitten fra bakterier.

Nemlig bakterier der flyttes via berøring af f.eks. håndklæder, håndtag, tastaturer og andre overflader i hjemmet og på arbejdspladsen. Der findes dog mange forskellige typer af disse sæbedispensere, hvorfor det kan være svært at vide, hvor man skal starte og hvor man skal slutte.

Det prøver vi at hjælpe dig med i guiden herunder

Berøringsfri sæbedispensere:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“116”]

Skal jeg købe en berøringsfri sæbedispenser med skum eller flydende sæbe?

Der findes som tommelfingerregel to former for sæber, når man ønsker at købe en mere hygiejnisk løsning på personlig håndvask.

Disse er oftest i en skumvariant, eller i form af flydende sæbe som man kender fra de almindelige manuelle sæbedispensere.

 • Skumsæben giver en let og luftig håndvask, der kan gøre det nemmere at nå ind i alle kroge samt se, hvor man har skrubbet hænder, håndled og eventuelt underarmen. Disse bruges oftest i virksomheder eller på offentlige instanser såsom skoler og hospitaler.
 • Den flydende sæbe er et billigere alternativ, der dog ikke påvirker renligheden af ens håndvask – hvad man køber, er derfor oftest en smagssag eller et udelukkende økonomisk valg.

Hvad skal jeg vide før jeg køber en berøringsfri sæbedispenser?

Har man små børn i hjemmet bør man være opmærksom på, at en berøringsfri sæbedispenser har en ’off’ knap, der kan være yderst handy, hvis man ønsker at spare penge på sæbebudgettet.

Har man først købt en af disse sæbedispensere vil det nemlig blive en leg at vaske hænder. Det anbefales at man som minimum køber én dispenser til badeværelset samt én til køkkenhåndvasken.

På denne måde er man dobbeltsikret i forbindelse med bekæmpelse af bakterier i forbindelse med toiletbesøg og madlavning. Man kan sagtens starte ud med en billigere variant og senere finde en dispenser med et mere stilfuldt design, hvortil man ofte har flere muligheder for dufte i sæberne. Typisk vil man også sammen med sin sæbedispenser købe en berøringsfri vandhane eller et berøringsfrit armatur

Berøringsfri sæbedispenser til arbejdspladsen

Denne type sæbedispenser er bestemt også velegnet til arbejdspladsen. Mange virksomheder, skoler, storkøkkener og lignende har foruden sæbedispenseren også en berøringsfri håndsprit hængende ved siden af håndvasken.

Dette giver ekstra god håndhygiejne og slår de bakterier ihjel, som sæben ikke udrydder.

En sæbedispenser til virksomheder er oftest en anelse dyrere end til private hjem, både grundet størrelsen, men også grundet muligheden for vægophæng, der oftest ikke er en nødvendighed i private hjem

Hvor kan jeg købe en berøringsfri sæbedispenser?

Til privat brug kan man sagtens nøjes med en billigere variant, der kan købes hos de fleste isenkræmmere og dagligvarebutikker. Dog findes disse ofte med favorable rabatter, hvis man køber dem online og får dem leveret direkte til hjemmet eller nærmeste posthus. Søger man som virksomhed nye muligheder for berøringsfrie sæbedispensere, bør man dog søge råd og vejledning hos ens grossist eller leverandør af kontorartikler. Da man her kan få gode mængderabatter og -tilbud.

Når man køber disse dispensere, følger der oftest en enkelt refill af den valgte sæbetype med i købet, dog bør man straks bestille ekstra med, da man hurtigt kan komme til at mangle

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Berøringsfrie Sæbedispensere

Berøringsfri Sæbedispenser https://www.youtube.com/watch?v=dFzZ-ZKpXsk Saraya Elefoam 2.0 – Berøringsfri Sæbedispenser https://www.youtube.com/watch?v=LJ1fi3Z8rRc Eva Solo Berøringsfri Sæbedispenser https://www.youtube.com/watch?v=AyjQl8j4na8