Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde berøringsfri sæbedispenser. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle berøringsfri sæbedispenser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Berøringsfri dispenser Berøringsfri dispenser

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Induclean.

Her kan “Berøringsfri dispenser Berøringsfri dispenser” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super elegant og neutral løsning  til brug af forskellige sprit, gel og sæber. Let at montere med medfølgende pluks og skruer. Mulighed for montering på stander, merpris….

Se hos Induclean ❯❯

2: Berøringsfri dispenser Inklusiv stander og 5l. sprit gel (85%)

Anden anbefaling har vi fundet hos Induclean, hvor du kan købe Berøringsfri dispenser Inklusiv stander og 5l. sprit gel (85%) til kun 1993,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super elegant og neutral løsning  til brug af forskellige sprit, gel og sæber. Let at montere med medfølgende pluks og skruer. Mulighed for montering på stander, merpris….

Se hos Induclean ❯❯

3: Deb Stoko InstantFOAM dispenser til desinficerende skum, berøringsfri, i hvid plast, 1 L

  • Dagens pris: 713,75 kr.
  • Fundet hos HUMA.dk

Næste anbefaling er “Deb Stoko InstantFOAM dispenser til desinficerende skum, berøringsfri, i hvid plast, 1 L”.

Dagens bedste tilbud på “Deb Stoko InstantFOAM dispenser til desinficerende skum, berøringsfri, i hvid plast, 1 L” har vi fundet hos HUMA.dk hvor prisen lige nu er 713,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Berøringsfri dispenser til Deb InstantFOAM Complete.
Hygiejnisk dosering af hånddesinfektion.
Systemet er økonomisk i brug, da nøjagtig dosering sikrer minimalt spild.
Kan monteres på væg eller fritstående stander.
Dispenseren har 5 års garanti.IFSTF2SC…

Se hos HUMA.dk ❯❯

4: Plum drypbakke til CombiPlum berøringsfri dispenser

Sidste produkt på vores liste er Plum drypbakke til CombiPlum berøringsfri dispenser som vi har fundet til 199,- hos Powerbanken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En af ulemperne ved at benytte hånddesinfektion med ethanol er, at det kan skade ens gulv og inventar.
Derfor kan det være en stor fordel at tilkøbe en drypbakke til din dispenser, så du forhindrer unødvendigt spild af håndsprit på gulvet. Dispenseren…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste berøringsfri sæbedispenser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse berøringsfri sæbedispenser:

Dyreste Berøringsfri Sæbedispenser på listen er Kriss Skandi pure berøringsfri til sæbe og sprit fra Proshop.dk med en pris på 15313.00. Billigste udvalgte Berøringsfri Sæbedispenser er Nøgle til 1200 ml berøringsfri Purell dispenser som du kan købe for 25.00 hos HUMA.dk. Forskellen på de to priser er 15288 kr. – de 4 Berøringsfri Sæbedispenser vi har fundet koster i gennemsnit 14611.69 kr.
Ovenstående Berøringsfri Sæbedispenser data og priser er hentet fra 17 butikker (Induclean, HUMA.dk, Globaltools, Engsig.dk, Powerbanken.dk, Barlife.dk, Elgiganten, Fenomen, Gloria Mundi Care, Protected.dk, VVSproffen.dk, Proshop.dk, Dealshoppen, Beslagsmanden, DinGadget.dk, vvs.dk, Elvvs.dk). Alle Berøringsfri Sæbedispenser tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Berøringsfri Sæbedispenser guides:

Fandt du ikke det rigtige Berøringsfri Sæbedispenser blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Berøringsfri Sæbedispenser:

Helt fra barnsben får man at vide, hvor vigtigt det er at opretholde en god personlig hygiejne. Dette er dog ikke kun for ens egen, men også for andre skyld, da bakterier kan smitte på mange måder. Dog spreder disse sig hurtigst via berøring. Køber man en berøringsfri sæbedispenser og smider den gamle håndsæbe ud, har man allerede taget det første skridt mod at bekæmpe smitten fra bakterier.

Nemlig bakterier der flyttes via berøring af f.eks. håndklæder, håndtag, tastaturer og andre overflader i hjemmet og på arbejdspladsen. Der findes dog mange forskellige typer af disse sæbedispensere, hvorfor det kan være svært at vide, hvor man skal starte og hvor man skal slutte.

Det prøver vi at hjælpe dig med i guiden herunder

Berøringsfri sæbedispensere:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“116”]

Skal jeg købe en berøringsfri sæbedispenser med skum eller flydende sæbe?

Der findes som tommelfingerregel to former for sæber, når man ønsker at købe en mere hygiejnisk løsning på personlig håndvask.

Disse er oftest i en skumvariant, eller i form af flydende sæbe som man kender fra de almindelige manuelle sæbedispensere.

  • Skumsæben giver en let og luftig håndvask, der kan gøre det nemmere at nå ind i alle kroge samt se, hvor man har skrubbet hænder, håndled og eventuelt underarmen. Disse bruges oftest i virksomheder eller på offentlige instanser såsom skoler og hospitaler.
  • Den flydende sæbe er et billigere alternativ, der dog ikke påvirker renligheden af ens håndvask – hvad man køber, er derfor oftest en smagssag eller et udelukkende økonomisk valg.

Hvad skal jeg vide før jeg køber en berøringsfri sæbedispenser?

Har man små børn i hjemmet bør man være opmærksom på, at en berøringsfri sæbedispenser har en ’off’ knap, der kan være yderst handy, hvis man ønsker at spare penge på sæbebudgettet.

Har man først købt en af disse sæbedispensere vil det nemlig blive en leg at vaske hænder. Det anbefales at man som minimum køber én dispenser til badeværelset samt én til køkkenhåndvasken.

På denne måde er man dobbeltsikret i forbindelse med bekæmpelse af bakterier i forbindelse med toiletbesøg og madlavning. Man kan sagtens starte ud med en billigere variant og senere finde en dispenser med et mere stilfuldt design, hvortil man ofte har flere muligheder for dufte i sæberne. Typisk vil man også sammen med sin sæbedispenser købe en berøringsfri vandhane eller et berøringsfrit armatur

Berøringsfri sæbedispenser til arbejdspladsen

Denne type sæbedispenser er bestemt også velegnet til arbejdspladsen. Mange virksomheder, skoler, storkøkkener og lignende har foruden sæbedispenseren også en berøringsfri håndsprit hængende ved siden af håndvasken.

Dette giver ekstra god håndhygiejne og slår de bakterier ihjel, som sæben ikke udrydder.

En sæbedispenser til virksomheder er oftest en anelse dyrere end til private hjem, både grundet størrelsen, men også grundet muligheden for vægophæng, der oftest ikke er en nødvendighed i private hjem

Hvor kan jeg købe en berøringsfri sæbedispenser?

Til privat brug kan man sagtens nøjes med en billigere variant, der kan købes hos de fleste isenkræmmere og dagligvarebutikker. Dog findes disse ofte med favorable rabatter, hvis man køber dem online og får dem leveret direkte til hjemmet eller nærmeste posthus. Søger man som virksomhed nye muligheder for berøringsfrie sæbedispensere, bør man dog søge råd og vejledning hos ens grossist eller leverandør af kontorartikler. Da man her kan få gode mængderabatter og -tilbud.

Når man køber disse dispensere, følger der oftest en enkelt refill af den valgte sæbetype med i købet, dog bør man straks bestille ekstra med, da man hurtigt kan komme til at mangle

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Berøringsfrie Sæbedispensere

Berøringsfri Sæbedispenser https://www.youtube.com/watch?v=dFzZ-ZKpXsk Saraya Elefoam 2.0 – Berøringsfri Sæbedispenser https://www.youtube.com/watch?v=LJ1fi3Z8rRc Eva Solo Berøringsfri Sæbedispenser https://www.youtube.com/watch?v=AyjQl8j4na8

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk