Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde berøringsfri armatur. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle berøringsfri armatur tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Esylux Armatur AOL 100 LED 3000K hvid med sensor

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LampeGuru.dk.

Her kan “Esylux Armatur AOL 100 LED 3000K hvid med sensor” fås til 1147,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Automatikbelysning med integreret bevægelsessensor og 140° detekteringsvinkel Design lampe af trykstøbt aluminium og plast 14 W, lysfarve ca. 3000 K varm hvid Enhåndsstiksokkelmontering Skjult tilslutningssokkel med stor klemdåse Membran-ledningsindf…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

2: Ensto Armatur Loft/Væg AVR1.294E 2x9W 830, 2G7, med sensor

Anden anbefaling har vi fundet hos LampeGuru.dk, hvor du kan købe Ensto Armatur Loft/Væg AVR1.294E 2x9W 830, 2G7, med sensor til kun 1363,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Armatur AVR1.294E med PIR sensor.
Sokkel 2G7.
Inklusiv lyskilde TC-E 9W 830.
IP44.
IK07….

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

3: Esylux Armatur AOL 100 LED 3000K sort med sensor

Næste anbefaling er “Esylux Armatur AOL 100 LED 3000K sort med sensor”.

Dagens bedste tilbud på “Esylux Armatur AOL 100 LED 3000K sort med sensor” har vi fundet hos LampeGuru.dk hvor prisen lige nu er 1475,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Automatikbelysning med integreret bevægelsessensor og 140° detekteringsvinkel Design lampe af trykstøbt aluminium og plast 14 W, lysfarve ca. 3000 K varm hvid Enhåndsstiksokkelmontering Skjult tilslutningssokkel med stor klemdåse Membran-ledningsindf…

Se hos LampeGuru.dk ❯❯

4: Oras Electra armatur 6 V berøringsfri

Produkt nummer 4 på vores “berøringsfri armatur-liste” er Oras Electra armatur 6 V berøringsfri som du lige nu kan købe for 2246,- hos Toolworld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Oras Electra er en af verdens største producenter af berøringsfri håndvaskarmaturer, med et simpelt design med sofistikeret teknologi.
Med Electra berøringsfrit håndvaskarmatur kan du halvere dit vandforbrug, derudover bliver hygiejneniveauet kun højere…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

5: Oras Electra berøringsfri håndvaskarmatur med Bluetooth & temperaturgreb, 6V. Krom

Forhandlerens beskrivelse:
Berøringsfri håndvaskarmatur med Bluetooth, temperaturgreb, 6VBluethooth give alle muligheder for, at tilpasse armaturet til kunden behov og omgivelser.
Armaturet kan instilles ved hjælp at Oras appen.Der er mulighedd for at indstille hygiene skyld (pr da…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

6: Oras Electra håndvaskarmatur berøringsfri med Bluetooth & temperaturgreb, 6V. Installatør model

Forhandlerens beskrivelse:
Installatørens model: Berøringsfri håndvaskarmatur med Bluetooth, temperaturgreb, 6V,fleksible slanger.Bluethooth give alle muligheder for, at tilpasse armaturet til kunden behov og omgivelser.
Armaturet kan instilles ved hjælp at Oras appen.Der er muligh…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

7: Oras Optima håndvaskarmatur berøringsfri med Bluetooth & temperaturgreb, 6V. Krom

Forhandlerens beskrivelse:
Berøringsfri håndvaskarmatur med Bluetooth, temperaturgreb, 6V,Bluethooth give alle muligheder for, at tilpasse armaturet til kunden behov og omgivelser.
Armaturet kan instilles ved hjælp at Oras appen.Der er mulighedd for at indstille hygiene skyld (pr d…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

8: Oras Alessi Sense berøringsfri håndvaskarmatur 3V

Sidste produkt på vores liste er Oras Alessi Sense berøringsfri håndvaskarmatur 3V som vi har fundet til 3130,- hos VVSproffen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
IL BAGNO ALESSI Sense by Oras Håndvaskarmatur push-up bundventil og justerbar luftblander.
Armaturet åbnes ved et let tryk på toppen, hvorefter det er åben i 6 sek.
Ved at trykke på armaturet i længere tid, er det åbent i 1 minut.
Ved at trykke på armatur…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste berøringsfri armatur i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse berøringsfri armatur:

Dyreste Berøringsfri Armatur på listen er Oras Medipro håndvaskarmatur berøringsfri XL 6 V. Krom fra Elvvs.dk med en pris på 4825.00. Billigste udvalgte Berøringsfri Armatur er Temperaturgreb til Oras Cubista berøringsfri håndvaskarmatur. som du kan købe for 113.75 hos vvs.dk. Forskellen på de to priser er 4711.25 kr.
Ovenstående Berøringsfri Armatur data og priser er hentet fra 5 butikker (LampeGuru.dk, Toolworld.dk, VVSproffen.dk, Elvvs.dk, vvs.dk). Alle Berøringsfri Armatur tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Berøringsfri Armatur guides:

Fandt du ikke det rigtige Berøringsfri Armatur blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Berøringsfri Armatur:

Badeværelset forbinder de fleste med renlighed og hygiejne – vand og sæbe.

Men vandhaner kan være lidt af nogle bakteriesamlere, fordi vi rør dem før vi har vasket fingrene. Det gælder selvfølgelig også vandhaner i køkken og andre steder. Et berøringsfri armatur er det absolut mest hygiejnisk, fordi man ikke behøver røre det, for at vaske fingrene.

Det betyder, at der ikke bliver overført bakterier fra person til person – og derved nedsættes bl.a. risikoen for at smitte af sygdomme.

Hertil er berøringsfri armaturer også nemme at gøre rene, da de ikke har håndtag og andre kringelkroge, der kan være svære at komme ind i. Samtidig sparer berøringsfri armaturer også på vandet, fordi det sikrer, at man kun bruger det vand, man har brug for

Armaturer:

[products limit=“40” columns=’2′ orderby=’date’ order=’DESC’ category=“114”]

Hvorfor sparer jeg vand ved brug af berøringsfri armatur?

Mange har ikke lyst til at røre ved vandhanen med sæbe på fingrene – for så kommer der sæbe på armaturet. Derfor lader de det løbe, mens de sæber fingrene ind. På samme måde er der mange, der lader vandet løbe unødvendigt længe, når de børster tænder.

Skal ansigtet vaskes med sæbe, er det ligeledes fristende at lade vandet løbe, idet øjnene er lukkede, så længe man har sæbe i ansigtet. Et berøringsfri armatur tænder kun for vandet, når du reelt set skal bruge vand – og slukker for det igen, når du laver noget andet.

Som fx at vaske fingre eller børste tænder. Derved sparer du helt automatisk en del vand ift.

at have en almindelig, manuel vandhane

Hvordan fungerer berøringsfri armaturer?

Berøringsfri armaturer fungerer via en sensor, som sidder på stammen af hanen.

Når man bevæger hænderne under den berøringsfri vandhane, aktiveres den, så der kommer vand ud.

Temperaturen justeres som regel på en lille tap på siden af hanens stamme tæt ved vasken.

Typisk vil man sammen med et berøringsfrit armatur også installere en berøringsfri sæbesdispensor og en berøringsfri skraldespand. Er der tale om en ældrebolig kan man også typisk fuldende det håndfri badeværelse med et toilet med skyld og tørring

Hvor får sensoren strøm fra?

Sensoren, der sidder i berøringsfri armaturer, får strøm fra et medfølgende batteri. Batteriet holder selvfølgelig i lang tid.

Når det en dag løber tør, er det både nemt at skaffe et nyt batteri og selv udskifte det. Batterier til de forskellige modeller kan købes i mange online såvel som fysiske butikker

Må du selv installere dit berøringsfri armatur?

Det er ikke mere besværligt at installere et berøringsfri armatur end et almindeligt armatur – og svaret er derfor ja. Det er dog kun lovligt selv at skifte vandhaner, såfremt installationen er lovlig, og hvis din bolig har afspærringsventil.

Langt de fleste installationer er lovlige, ligesom langt de fleste boliger har afspærringsventiler flere steder i huset.

Ofte vil der være afspærringsventiler både ved vandfordelingsledningen og ved hvert tapningssted, dvs. under hver vask. Afspærringsventiler er de håndtag, du kan lukke for vandet på.

Du bør dog overveje, om dine VVS-færdigheder rækker til opgaven. Det kan ødelægge hanen og koste dyrt, hvis du installerer den forkert i første omgang. Både fordi berøringsfri armaturer ikke er de billigste vandhaner på markedet, og fordi det er surt at bruge tiden på at installere hanen, blot for at få en VVS’er ud alligevel

Hvordan vælger jeg den rigtige berøringsfrie vandhane?

Hvis du skal til at købe en berøringsfri vandhane, er der nogle faktorer du bør overveje, der vil lede dig til den helt rigtige vandhane, der vil opfylde lige præcis dit behov.

Det første du bør overveje er, hvilket brand din vandhane skal være.

Fordi vandhaner ikke er noget man køber ofte, skal de gerne skal holde i lang tid. Det kan derfor anbefales at købe fra et anerkendt brand, der er kendte for at producere holdbare produkter. Derefter bør du overveje hvilket design din vandhane skal være.

Den skal jo gerne passe ind sammen med resten af udseendet og indretningen, af dit badeværelse eller køkken. Til sidst bør du overveje størrelsen af vandhanen. Den skal jo passe til vasken, så find ud af hvor høj og bred vandhanen skal være

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Berøringsfrie Armaturer

Oras Vienda & Oras Electra – Berøringsfrie Armaturer https://www.youtube.com/watch?v=ROf65lVebAw Montering af Berøringsfri Armatur/Vandhane https://www.youtube.com/watch?v=e3WMDA-kZwQ