Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde badestol. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Badestol med ryg- og armlæn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Badestol med ryg- og armlæn” fås til 999,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Badestol TrustCare Let’s Enjoy

Anden anbefaling har vi fundet hos Senior24.dk, hvor du kan købe Badestol TrustCare Let’s Enjoy til kun 995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Badestol i nyt spændende design fra svenske TrustCare.
Med håndtag, kan justeres i højden. Badestol fra svenske TrustCare – Let’s Enjoy badestolen er en relativt ny badestol i et lækkert design, som adskiller sig markant fra de mere traditionelle bade…

Se hos Senior24.dk ❯❯

3: Badestol med armlæn og ryg, sammenklappelig

Næste anbefaling er “Badestol med armlæn og ryg, sammenklappelig”.

Dagens bedste tilbud på “Badestol med armlæn og ryg, sammenklappelig” har vi fundet hos Senior24.dk hvor prisen lige nu er 1395,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Badestol med ryg- og armlæn, kan klappes sammen for nem transport. Badestol med formstøbt sæde med hygiene-udskæring.
Badestolen har armlæn og ryglæn, som giver en oplevelse af øget sikkerhed og komfort i forhold til vores øvrige badestole og -taburetter…

Se hos Senior24.dk ❯❯

4: Badestol med sæde i træ-look

Produkt nummer 4 på vores “badestol-liste” er Badestol med sæde i træ-look som du lige nu kan købe for 995,- hos LivetSomSenior

Se hos LivetSomSenior ❯❯

8: Ekstra bred badestol (op til 200 kg)

Sidste produkt på vores liste er Ekstra bred badestol (op til 200 kg) som vi har fundet til 3895,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badestol:

Dyreste Badestol på listen er HEWI Badeskammel med armlæn – Flot badestol fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 6250.00. Billigste udvalgte Badestol er Badestol Aquasit fra Bébé-Jou Mellow Rose som du kan købe for 199.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 6051 kr.
Ovenstående Badestol data og priser er hentet fra 13 butikker (LivetSomSenior, Senior24.dk, Luksusbaby Danmark, Coop.dk, BabyGear.dk, Kids-world, Gloria Mundi Care DK, KÆRE BØRN, Gucca.dk, Plusshop.dk, Sygeplejebutikken.dk, Babadut.dk, Manillo.dk). Alle Badestol tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Badestol blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badestol:

Læs med her og lær alt hvad du skal vide for at vælge den rigtige badestol: Der kan være mange udfordringer forbundet med at blive ældre. Sanserne og motorikken kan begynde at drille eller svigte, og nogle af hverdagens små og store gøremål kan blive mere og mere udfordrende.

Derfor er det godt, at der findes hjælpemidler til mange forskellige formål. Et eksempel er en badestol, nogle gange også kaldet badebænk eller badetaburet. Det kan, med de motoriske udfordringer, begynde at blive mere besværligt – og farligere – at tage et bad, når man bliver ældre. Her kan en badestol i mange tilfælde være en stor hjælp og støtte, idet den kan være med til at sikre større stabilitet.

På den måde bliver der mindre risiko for, at man falder og slår sig i badet. Læs med her, når vi går igennem de overvejelser der kan være i forbindelse med valget af den rette badestol

6 billige badestole / badebænke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’113′ orderby=’price’ order=’ASC’]

6 eksklusive badestole / badebænke

[products limit=’6′ columns=’3′ category=’113′ orderby=’price’ order=’DESC’]

Flere badetaburetter, badestole og -bænke

Her kan du se endnu flere badestole – det er dog et udvalg da vi ikke kan vise samtlige badebænke i købsguiden, så klik her hvis du vil se hele vores udvalg >>>
[products limit=’18’ columns=’3′ category=’113′ orderby=’date’ order=’DESC’]
Ovenstående var kun et udvalg af badetaburetterne – hvis du vil se samtlige modeller og have mulighed for yderligere filtrering, så klik her og se hele vores udvalg >>>

Hvad er en badetaburet?

En badetaburet, badestol eller badebænk er forskelligt udformede stolelignende produkter, der er egnede og beregnede til at sidde på, mens man er i bad. Hvor en badestol kan fås med ryglæn og armlæn, er en badetaburet den mere simple udgave af hjælpemidlet, men som stadig yder en god hjælp og støtte til den badende. Mange badetaburetter har teleskop-ben, der gør det muligt at justere højden på sædet, og hele taburetten er naturligvis lavet i holdbare materialer. Også skridsikre fødder, der står godt fast på det våde og glatte gulv, er selvfølgelig et must for en badetaburet. En badetaburet eller badestol kan være med til at formindske risikoen for at falde og slå sig, mens man er i bad, og skal man være på den sikre side kan man også kombinere taburetten med en skridsikker bademåtte

Hvornår bør man anskaffe sig en badestol?

Når man begynder at føle sig lidt usikker på benene og måske bliver utryg ved at gå i bad, er det tid.

Tid til at overveje, om man bør anskaffe sig en badestol, badetaburet eller badebænk. Hvis man ikke er så godt gående mere, eller man på anden måde har nedsat funktionsevne, er en badestol en god hjælp og støtte i badet. Gulvet på et badeværelse bliver meget glat, når det bliver vådt, og det forøger risikoen for at falde.

Måske har man allerede været så uheldig at falde i forbindelse med badet – eller været tæt på at falde og slå sig alvorligt. Det vil naturligt give anledning til ønsket om at finde større tryghed ved at gå i bad. Her er badestolen en rigtig god løsning

Hvordan kan en badestol gøre det mere trygt at gå i bad?

En badestol er en god støtte i badet, fordi den med sine skridsikre fødder altid står fast på gulvet. Man kan dermed roligt sætte sig på badestolen, mens man bader. På den måde skal man ikke være nervøs for at falde eller glide i badet – eller at benene bliver trætte eller usikre. Benene kan hvile, og man kan slappe af og nyde badet. Badestolene er lavet i holdbare materialer, og mange af modellerne er desuden udstyret med praktiske håndtag i siderne.

Disse gør det lettere for den ældre at rejse sig op og sætte sig ned – og holde balancen, mens denne bader. Samlet set kan badestole være med til at gøre badet til en behagelig og tryg oplevelse – med øget sikkerhed og komfort

Kan man justere en badebænk i højden?

Mange badebænke/badestole er udstyret med justerbare ben.

Ved hjælp af teleskop-justering kan man indstille den højde på bænken, der passer bedst.

En sikkerhedsmekanisme sørger for at låse benene fast, så de ikke kollapser under en, mens man er i bad. Det kan være en stor fordel at finde den rigtige højde på benene af badebænken, så man sidder godt og korrekt – og dermed mere sikkert

Kan en badebænk også bruges til badekar?

Da de fleste badekar runder i bunden, kan det være svært at få en badebænk til at stå ordentligt og sikkert i et badekar.

Hermed ikke sagt, at det er umuligt at finde en badebænk, der kan stå sikkert. Men det kan være en bedre løsning at finde et badebræt, der sættes på tværs af badekaret, således man har et sæde at sidde på

Kan man få en badestol med ryglæn?

Der findes også badestole med ryglæn og armlæn. Et ryglæn kan være med til at forhøje sikkerheden i badet yderligere, idet man får mulighed for at læne sig tilbage.

Dette kan desuden være med til at gøre det lettere at håndtere eksempelvis bruseren, og man har mulighed for at slappe mere af i ryggen under badet. Derudover kan armlænene hjælpe med balancen og bidrage til yderligere støtte og sikkerhed.

Samlet kan det tilføre badet endnu mere komfort og tryghed

Hvornår bør man vælge en badestol med ryglæn?

Har man svært ved at holde sig oprejst på en badebænk uden ryglæn, kan man vælge en badestol med ryglæn og/eller armlæn. Udover at give større sikkerhed, kan det desuden give ekstra komfort, når man er i bad, idet man kan læne sig tilbage og slappe af.

Med et ryglæn kan det for nogle ældre også være lettere at holde og håndtere bruseren

Hvor meget fylder en badebænk?

En badebænk fylder godt i en bruseniche.

Hvis man er ene om at bruge badet, er det sikkert ikke et problem, at badebænken står der fast. Men er man flere personer i husstanden, kan det være meget nyttigt at have mulighed for at pakke badebænken sammen, når den ikke er i brug. Mange badebænke er sammenklappelige, så de netop kan pakkes sammen efter brug og dermed ikke optager unødvendig plads.

Har men problemer med pladsen kan man også i stedet overveje et væghængt klapsæde

Hvordan ser en badestol ud – hvilke typer findes der?

Der findes mange forskellige udformninger af badestole og badebænke. De kan være runde, firkantede og trekantede, og størrelserne er også forskellige.

Nogle er bedst egnede til brusekabine, andre til badekarret. Nogle er væghængte, andre kan flyttes rundt med.

Fælles for dem er, at sikkerheden er tænkt med i udformningen, for eksempel de skridsikre fødder. Derudover er der ofte en form for håndtag indbygget i siderne på stolen, og benene vil i mange tilfælde være justerbare, hvilket giver større fleksibilitet.

Der er kort sagt et stort udvalg af badestole, der vil kunne opfylde de fleste behov og ønsker hertil

Kræver det meget plads at have en badestol?

En badestol eller badebænk kræver helt naturligt noget plads – den fylder godt i en bruseniche.

Hvis man vælger en væghængt udgave, vil den selvfølgelig fylde en fast plads ud, hvilket ikke altid er en fordel. Men mange af badestolene er sammenklappelige, hvilket giver mulighed for at pakke stolen væk, når den ikke er i brug.

Det er for eksempel en fleksibel og god mulighed, hvis der er flere mennesker i husstanden, og ikke alle har brug for en badestol – alternativt kan man opsætte et væghængt klapsæde i brusenichen