Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde bademåtte. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bademåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BabyDan Bademåtte Råhvid (1 stk.)

 • Dagens pris: 68,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 69,-, nu kun 68,-.
  Du sparer 1 kr. / 1 %
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Baby Dan
 • Farve: Hvid

Vores første anbefaling er “BabyDan Bademåtte Råhvid (1 stk.)” fra mærket Baby Dan.

Produktet er lige nu på tilbud hos Mammashop.dk hvor prisen er sat ned fra 69,- til 68,- – en besparelse på 1 kr. / 1 %

Forhandlerens beskrivelse:
SKRIDSIKKER BADEMÅTTE TIL BADET BabyDan Bademåtte Råhvid (1 stk.) er en praktisk bademåtte til et sikkert hjem, der er egnet til badekarret eller gulvet i brusenichen.
Denne gummi bademåtte, hjælper med at gøre badet skridsikkert, så ingen i familien fald…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

2: Maileg Bademåtte til Dukkehus (8 x 12 cm.)

Anden anbefaling har vi fundet hos Mammashop.dk, hvor du kan købe Maileg Bademåtte til Dukkehus (8 x 12 cm.) til kun 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: 12,5×8 cm. Skøn lille bademåtte fra Maileg, som musene & kaninerne kan bruge på deres badeværelse.
Men det kan også ligge i stuen eller i soveværelset – det er så rart at stige ud af sengen og træde på et blødt tæppe:-) Bademåtten har en skøn råhv…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

3: BabyDan Bademåtte Grå (1 stk.)

 • Dagens pris: 99,- kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Baby Dan
 • Farve: Grå

Næste anbefaling er “BabyDan Bademåtte Grå (1 stk.)”.

Dagens bedste tilbud på “BabyDan Bademåtte Grå (1 stk.)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
SKRIDSIKKER BADEMÅTTE TIL BADET BabyDan Bademåtte Grå (1 stk.) er en praktisk bademåtte til et sikkert hjem, der er egnet til badekarret eller gulvet i brusenichen.
Denne gummi bademåtte, hjælper med at gøre badet skridsikkert, så ingen i familien falder….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Hevea bademåtte (1 stk)

Sidste produkt på vores liste er Hevea bademåtte (1 stk) som vi har fundet til 150,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
BADEMÅTTE   Skridsikker bademåtte der sørger for, at du trygt kan tage bad uden at glide eller komme i kontakt med skadelige kemikalier. Måtten er lavet af 100% naturgummi og føles super behagelig at stå på….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bademåtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bademåtte:

Dyreste Bademåtte på listen er Rocca bademåtte – Elfenben / 70×120 cm fra Designstore med en pris på 3359.00. Billigste udvalgte Bademåtte er Munchkin Mini Bademåtter – Grippy Dots som du kan købe for 59.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 3300 kr.
Ovenstående Bademåtte data og priser er hentet fra 38 butikker (Mammashop.dk, Helsebixen.dk, Campstuff, Luksusbaby Danmark, Ovellie, Naturebaby.dk, LivetSomSenior, Coop.dk, Økofamilien, Plusshop.dk, Havemøbelland, Sovedyret.dk, Designstore, Egesgaves Brugskunst, Gloria Mundi Care DK, Kids-world, Stokværk, Baby Circle, Grønne Får, Mostersskur.dk, Skriver Collection, KÆRE BØRN, Gucca.dk, Med24, BabyGear.dk, Kilands.dk, Hjemmets, MamaMilla.dk, vvs.dk, Børnenes Kartel, Packhouse.dk, Home Sweet Home, Babadut.dk, Likehome.dk, ILVA, Flenci.dk, ES Furniture, Coolshop.dk). Alle Bademåtte tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bademåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Bademåtte blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bademåtte: