Hok.dk » Alle guides » Øvrige produkter på Hok.dk » Skråpude » Babymoov Skråpude

Bedste Babymoov Skråpude: Se top 2

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Babymoov skråpuder. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Babymoov skråpuder | ✅ Skråpude-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Babymoov skråpuder

Her kan du se hele vores liste over de bedste Babymoov skråpuder som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Babymoov Cosymat Madras – Soft Smokey

 • Dagens pris: 359,96 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 449,95, nu kun 359,96.
  Du sparer 89 kr. / 20 %
 • Fundet hos MamaMilla.dk
 • Mærke: Babymoov

Vores første anbefaling er “Babymoov Cosymat Madras – Soft Smokey” som lige nu er på tilbud hos MamaMilla.dk.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 359,96 – en besparelse på 89 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Madraskile Cosymat madras af mærket Babymoov.Har du et ørebørn, et barn med refluks eller lignende så vil du få glæde af denne madraskile fra Babymoov.Har den lille ondt i ørene eller tilbageløb af mavesyre anbefales det at hovedgæret hæves og at barnet l…

Se hos MamaMilla.dk ❯❯

2: Ergonomisk multifunktionel kilepude – Babymoov Cosypad

 • Dagens pris: 336,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 448,-, nu kun 336,-.
  Du sparer 112 kr. / 25 %
 • Fundet hos BabyGear.dk
 • Mærke: Babymoov

Sidste produkt på vores liste er Ergonomisk multifunktionel kilepude – Babymoov Cosypad som vi har fundet til 336,- hos BabyGear.dk.

 • Ergonomisk og multifunktionel kilepude
 • Kan tilpasses alle børns behov
 • Anvendelig til lejringsbestemte positioner
 • Træner muskulaturen og fremmer fordøjelsen
 • Livstidsgaranti og åndbart betræk

Babymoov Cosypad er en ergonomisk og multifunktionel kilepude, der er udviklet til at hjælpe baby med at aflaste områder af kroppen. Den er meget fleksibel og kan tilpasses alle børns behov. Cosypad kan anvendes fra nyfødt og anvendes til lejringsbestemte positioner, fx på siden, ryggen eller maven. Den kan også anvendes til spædbørn med lejringsbetinget asymmetrisk kranie, fladt baghoved eller skævt kranie.

Denne kilepude kan anvendes til babyer, der sover på ryggen eller på lægens/sundhedsplejerskens anvisning, sover på siden. Derudover kan den også anvendes til træning af nakke og ryg. Ved at lægge babyen på maven med pøllen under armene, trænes muskulaturen yderligere. En af pøllerne kan også lægges under babys knæhaser, så barnet løftes mod maven, hvilket fremmer fordøjelsen og kan afhjælpe eventuelt ubehag.

Babymoov Cosypad har to meget fleksible ruller, som kan tages helt af og fastgøres i den ønskede position ved hjælp af velcro. Selve rullen kan bøjes i den retning, der passer bedst til babys behov for aflastning. Rullerne/kilerne fastgøres med velcro på den bløde madras i åndbart materiale, som kan maskinvaskes.

Cosypad støtter barnet i sideleje, og barnet drejer sig ikke så nemt til hverken ryg eller mave. Puden er anvendelig til at holde barnet lejret på den anden side og derved få rettet op på den skæve hovedform. Den skal naturligvis kun benyttes, når barnet er vågent og i den periode, hvor barnet har brug for hjælp til at forme hovedet.

Babymoov tilbyder livstidsgaranti på alle deres produkter. Cosypad er udviklet til børn i alderen 0-6 måneder, men kan anvendes, så længe sundhedspersonalet anbefaler eller barnet gider ligge i den. Den har et åndbart betræk og en blød overflade/skum og har målene 31 x 45 x 2 cm.

Babymoov Cosypad er en del af en lang række comfort-produkter til spædbørn, der strækker sig fra soveposer/svøbe til forskellige slags kiler til både ryg og side. Produkterne er udviklet i samarbejde med Frankrigs førende specialister på området inden for babysøvn og fysik og er fortsat i samarbejde med sundhedsmyndighederne fra Den ergonomiske babypude, som har været en stor hjælp til mange danske børnefamilier i mere end 5 år.

Se hos BabyGear.dk ❯❯

Andre mærker af skråpuder

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste skråpuder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige skråpude til dine behov: