Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Baby Dan skammel. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Baby Dan skammel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Baby Dan – To-trins Skammel – Hvid

  • Dagens pris: 110,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 129.00, nu kun 110,-.
    Du sparer 19 kr. / 14 %
  • Fundet hos Mammashop.dk
  • Mærke: Baby Dan

Sidste produkt på vores liste er Baby Dan – To-trins Skammel – Hvid som vi har fundet til 110,- hos Mammashop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk skammel med 2 trin.
Skridsikker trin og bund.
Skamlen er super praktisk på badeværelset, i køkkenet eller på børneværeskset, så den lille kan nå op til håndvasken, køkkenbordet eller de øverste hylder på børneværelset.
Dimensioner: – Højde: 27 cm…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Baby Dan skammel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Baby Dan skammel:

Dyreste Baby Dan Skammel på listen er Baby Dan – To-trins Skammel – Hvid fra Mammashop.dk med en pris på 110.00. Billigste udvalgte Skammel er Baby Dan – To-trins Skammel – Hvid som du kan købe for 110.00 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Baby Dan Skammel vi har fundet koster i gennemsnit 110 kr.
Ovenstående Baby Dan Skammel data og priser er hentet fra 5 butikker (Mammashop.dk, Loukrudt, Babysam.dk, Coolshop.dk, KÆRE BØRN). Alle Baby Dan Skammel tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skammel guides:

Fandt du ikke det rigtige Skammel blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skammel:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Baby Dan:

Er du vild med Baby Dan, men Skammel var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Baby Dan: