Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde arbejdsstol. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle arbejdsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fodring Ø450 mm til arbejdsstol DYNAMO

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Globaltools.

Her kan “Fodring Ø450 mm til arbejdsstol DYNAMO” fås til 356,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fodring Ø450 mm i aluminium med forkromet ring dia.
450 mm. Passer til stole med gaspatron og Ø50 mm søjle….

Se hos Globaltools ❯❯

2: Justerbare armlæn til arbejdsstol DYNAMO

Anden anbefaling har vi fundet hos Globaltools, hvor du kan købe Justerbare armlæn til arbejdsstol DYNAMO til kun 462,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Armlæn i sæt som kan højde-indstilles.
Armpuder er med PU-skum, som også kan justeres frem/tilbage.
Passer til DYNAMO arbejdsstol….

Se hos Globaltools ❯❯

3: DYNAMO arbejdsstol med sæde/ryg i PU-skum, glidesko og indstilling af sæde- og ryg (600-860 mm)

Næste anbefaling er “DYNAMO arbejdsstol med sæde/ryg i PU-skum, glidesko og indstilling af sæde- og ryg (600-860 mm)”.

Dagens bedste tilbud på “DYNAMO arbejdsstol med sæde/ryg i PU-skum, glidesko og indstilling af sæde- og ryg (600-860 mm)” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 1585,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
DYNAMO arbejdsstolen er udstyret med sæde og ryg i PU-skum, sædemekanisme som let kan indstilles og tilpasses mens du sidder på stolen.
Stolen har trinløs indstilling af sædets hældning, og trinløs indstilling af ryglænet både fremad, bagud og i højden.
D…

Se hos Globaltools ❯❯

4: Vela Tango 200 Arbejdsstol med Sæderotation

Produkt nummer 4 på vores “arbejdsstol-liste” er Vela Tango 200 Arbejdsstol med Sæderotation som du lige nu kan købe for 10250,- hos Gloria Mundi Care DK

Forhandlerens beskrivelse:
Arbejdsstol til særlige behov VELA Tango stolene er velegnet til personer med funktionsnedsættelser, hvor det er nødvendigt at have bedre støtte, stabilitet og sikkerhed end ved en konventionel stol. VELA Tango stolene er udviklet med henblik på at lave e…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

5: Vela Tango 300 El – Arbejdsstol med Elektrisk Højdejustering

Forhandlerens beskrivelse:
Vela Stol Tango 300 – Vela Arbejdsstol Hjælpemiddel med Elektrisk Højdejustering VELA Tango stolene er designet til personer med funktionsnedsættelser, som har behov for ekstra støtte, stabilitet og sikkerhed end det, som en konventionel stol kan tilbyde…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

6: Vela Tango 200 El – Arbejdsstol med Elektrisk Højdejustering og Sæderotation

Sidste produkt på vores liste er Vela Tango 200 El – Arbejdsstol med Elektrisk Højdejustering og Sæderotation som vi har fundet til 21845,- hos Gloria Mundi Care DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Arbejdsstol til særlige behov VELAs Tango stole er designet til personer med funktionsnedsættelser, som har behov for ekstra støtte, stabilitet og sikkerhed end det, som en konventionel stol kan tilbyde.
Tango-stolene blev udviklet med henblik på at lave…

Se hos Gloria Mundi Care DK ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste arbejdsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse arbejdsstol:

Dyreste Arbejdsstol på listen er Vela Tango 300 El – Arbejdsstol med Elektrisk Højdejustering fra Gloria Mundi Care DK med en pris på 35450.00. Billigste udvalgte Arbejdsstol er Fodring Ø450 mm til arbejdsstol DYNAMO som du kan købe for 356.00 hos Globaltools. Forskellen på de to priser er 35094 kr.
Ovenstående Arbejdsstol data og priser er hentet fra 4 butikker (Globaltools, Gloria Mundi Care DK, Toolster.dk, Hjemmets). Alle Arbejdsstol tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Arbejdsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Arbejdsstol blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Arbejdsstol: