Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde arbejdsstol. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle arbejdsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fodring Ø450 mm til arbejdsstol DYNAMO

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Globaltools.

Her kan “Fodring Ø450 mm til arbejdsstol DYNAMO” fås til 418,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fodring Ø450 mm i aluminium med forkromet ring dia.
450 mm. Passer til stole med gaspatron og Ø50 mm søjle….

Se hos Globaltools ❯❯

2: Justerbare armlæn til arbejdsstol DYNAMO

Anden anbefaling har vi fundet hos Globaltools, hvor du kan købe Justerbare armlæn til arbejdsstol DYNAMO til kun 543,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Armlæn i sæt som kan højde-indstilles.
Armpuder er med PU-skum, som også kan justeres frem/tilbage.
Passer til DYNAMO arbejdsstol….

Se hos Globaltools ❯❯

3: DIESELLA DYNAMO arbejdsstol med sæde/ryg i PU-skum, glidesko og indstilling af sæde- og ryg (600-860 mm)

Næste anbefaling er “DIESELLA DYNAMO arbejdsstol med sæde/ryg i PU-skum, glidesko og indstilling af sæde- og ryg (600-860 mm)”.

Dagens bedste tilbud på “DIESELLA DYNAMO arbejdsstol med sæde/ryg i PU-skum, glidesko og indstilling af sæde- og ryg (600-860 mm)” har vi fundet hos Toolster.dk hvor prisen lige nu er 968,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
DYNAMO arbejdsstolen er udstyret med sæde og ryg i PU-skum, sædemekanisme som let kan indstilles og tilpasses mens du sidder på stolen.
Stolen har trinløs indstilling af sædets hældning, og trinløs indstilling af ryglænet både fremad, bagud og i højden.
D…

Se hos Toolster.dk ❯❯

4: Vela Tango 200 Arbejdsstol med Sæderotation

Produkt nummer 4 på vores “arbejdsstol-liste” er Vela Tango 200 Arbejdsstol med Sæderotation som du lige nu kan købe for 8295,- hos Gloria Mundi Care

Forhandlerens beskrivelse:
Arbejdsstol til særlige behov VELA Tango stolene er velegnet til personer med funktionsnedsættelser, hvor det er nødvendigt at have bedre støtte, stabilitet og sikkerhed end ved en konventionel stol. VELA Tango stolene er udviklet med henblik på at lave…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

5: Sanus Sundhedsstol – ergonomisk stol til vuggestuepersonale m.v. (arbejdsstol)

Forhandlerens beskrivelse:
  Mobilitet – Forebyggelse – Komfort – Ergonomi Lider du af spændinger? Rygsmerter? Smertende led eller blodcirkulationsforstyrrelser (Hjerte-karsygdomme)? Og vil nogle af dine problemer kunne blive forværret af dine daglige arbejdssti…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

6: Vela Tango 100 Arbejdsstol med Sæderotation

Sidste produkt på vores liste er Vela Tango 100 Arbejdsstol med Sæderotation som vi har fundet til 6975,- hos Gloria Mundi Care.

Forhandlerens beskrivelse:
En særlig arbejdsstol til dagligdagen Vela Tango 100 er særligt velegnet til personer med funktionsnedsættelser, der har brug for ekstra støtte og sikkerhed, når de sidder ned.
Stolen er perfekt til daglige aktiviteter, f.eks.
i køkkenet, da den giver b…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste arbejdsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse arbejdsstol:

Dyreste Arbejdsstol på listen er Vela Tango 300 El – Arbejdsstol med Elektrisk Højdejustering fra Gloria Mundi Care med en pris på 29500.00. Billigste udvalgte Arbejdsstol er Fodring Ø450 mm til arbejdsstol DYNAMO som du kan købe for 418.75 hos Globaltools. Forskellen på de to priser er 29081.25 kr. – de 6 Arbejdsstol vi har fundet koster i gennemsnit 18138.71 kr.
Ovenstående Arbejdsstol data og priser er hentet fra 4 butikker (Globaltools, Toolster.dk, Gloria Mundi Care, Hjemmets). Alle Arbejdsstol tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Arbejdsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Arbejdsstol blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Arbejdsstol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk