Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Antonio Axu shampoo. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Antonio Axu shampoo tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Antonio Axu Scalp Care Shampoo Sensitive Scalp (300 ml)

  • Mærke: Antonio Axu

Vores første anbefaling er “Antonio Axu Scalp Care Shampoo Sensitive Scalp (300 ml)” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
SKÅNSOM HÅRSHAMPOO TIL SENSITIV HOVDEDBUND Antonio Axu Scalp Care Shampoo er en mild hårshampoo, der renser håret dybdegående.
Shampooen fugter følsom, irriteret og tør hovedbund.
Formlen er beriget med plejende tagrør, der styrker hovedbunden samt fugt…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Antonio Axu Silver Shampoo Cool Purple (300 ml)

  • Mærke: Antonio Axu
  • Farver: Sølv, Lilla

Vores anden anbefaling er “Antonio Axu Silver Shampoo Cool Purple (300 ml)” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Antonio Axu Silver Shampoo Cool Purple – Farvekorrigerende shampoo i ægte luksuskvalitetAntonio Axu Silver Shampoo er en farvekorrigerende luksusshampoo fremstillet specielt til dig med lyst hår.
Varianten, Cool Purple, tilfører kølige toner til håret, så…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Antonio Axu Volumizing Shampoo (250 ml)

  • Mærke: Antonio Axu

Næste anbefaling er “Antonio Axu Volumizing Shampoo (250 ml)” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Opbyg en smuk volumen i håret med Volumizing Shampoo fra Antonio AxuVolumizing Shampoo fra Antonio Axu er en luksuriøs og fugtgivende shampoo fremstillet specielt til daglig pleje af alle hårtyper – særligt fint eller fladt hår med behov for et ekstra løf…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Antonio Axu Hydrating Shampoo (250 ml)

  • Mærke: Antonio Axu

Sidste produkt på vores liste er Antonio Axu Hydrating Shampoo (250 ml) som vi har fundet til 109,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
FUGTGIVENDE SHAMPOO Antonio Axu Hydrating Shampoo er en intensiv fugtgivende shampoo, som er specielt udviklet til tørt hår.
Shampooen indeholder bambus, lotus og beskyttende phytantriol, der giver håret glans, blødhed og en fløjsagtig følelse ANVENDE…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Antonio Axu shampoo i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Antonio Axu shampoo:

Dyreste Antonio Axu Shampoo på listen er Antonio Axu Scalp Care Shampoo Anti-Dandruff (300 ml) fra Helsebixen.dk med en pris på 139.00. Billigste udvalgte Shampoo er Antonio Axu Hydrating Shampoo (60 ml) som du kan købe for 45.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 94 kr.
Ovenstående Antonio Axu Shampoo data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Antonio Axu Shampoo tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Shampoo guides:

Fandt du ikke det rigtige Shampoo blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Shampoo: