Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Andersen Furniture spisebordsstol. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Andersen Furniture spisebordsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Andersen Furniture AC2 spisebordsstol i eg, hvid-pigmenteret mat lak og læder polstring

  • Dagens pris: 2078,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2771.00, nu kun 2078,-.
    Du sparer 693 kr. / 25 %
  • Fundet hos Erling Christensen Møbler
  • Mærke: Andersen Furniture

Vores første anbefaling er “Andersen Furniture AC2 spisebordsstol i eg, hvid-pigmenteret mat lak og læder polstring” som lige nu er på tilbud hos Erling Christensen Møbler.

Her er prisen sat ned med 25 % og kan altså fås for kun 2078,- – en besparelse på 693 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Andersen Furniture AC2 spisebordsstol i eg, hvid-pigmenteret mat lak og læder polstring Med AC2 har byKATO skabt en ny klassisk skønhed.
Stolen har et rent og ærligt udtryk, der oser af stil og elegance.
Nyd de fine detaljer og de smukt skårne linjer.
AC2…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Andersen Furniture AC2 spisebordsstol – eg hvid mat lak

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Andersen Furniture AC2 spisebordsstol – eg hvid mat lak til kun 2396,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Andersen Furniture spisebordsstol i eg AC2 fra Andersen Furniture er en klassisk skønhed.
Stolen har et rent og ærligt udtryk, der afspejler stil og elegance.
Nyd de fine detaljer og de smukke linjer.
AC2 har høj siddekomfort og er fremstillet af material…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Andersen Furniture TAC spisebordsstol – plast – Flere farver

Sidste produkt på vores liste er Andersen Furniture TAC spisebordsstol – plast – Flere farver som vi har fundet til 2195,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Andersen Furniture TAC – The Andersen Chair i plast Spisebordstolen TAC har fået tildelt Reddot Design Award, fås med sæde i hvid, sort, grå og isblå plastik.
Stolen er monteret med en elegant ring i messing, som udover at stabilisere og styrke træbenet,…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Andersen Furniture spisebordsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Andersen Furniture spisebordsstol:

Dyreste Andersen Furniture Spisebordsstol på listen er Andersen Furniture AC2 spisebordsstol – eg hvid mat lak fra Erling Christensen Møbler med en pris på 2396.00. Billigste udvalgte Spisebordsstol er Andersen Furniture AC2 spisebordsstol i eg, hvid-pigmenteret mat lak og læder polstring som du kan købe for 2078.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 318 kr. – de 3 Andersen Furniture Spisebordsstol vi har fundet koster i gennemsnit 2223 kr.
Ovenstående Andersen Furniture Spisebordsstol data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Andersen Furniture Spisebordsstol tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spisebordsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Spisebordsstol blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spisebordsstol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Andersen Furniture:

Er du vild med Andersen Furniture, men Spisebordsstol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Andersen Furniture: