Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Andersen Furniture spejl. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Andersen Furniture spejl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Andersen Furniture A-Wall Spejl Lille Egetræ

  • Mærke: Andersen Furniture
  • Materiale: Egetræ

Vores første anbefaling er “Andersen Furniture A-Wall Spejl Lille Egetræ” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
ANDERSEN – DESIGN SINCE 1916 Hos Andersen tror man på nysgerrighed, innovation og talent.
Med passion og i tidens ånd designer de møbler og interiør til det moderne hjem. I mere end 100 år har de udviklet æstetiske produkter med særpræg og et rent skandin…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Andersen Furniture Multi spejl

  • Mærke: Andersen Furniture

Sidste produkt på vores liste er Andersen Furniture Multi spejl som vi har fundet til 2796,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Andersen Furniture Multi spejl Multi Mirror er et kombineret spejl og garderobestativ, hvor sammensætningen af elementer giver et stilrent, skulpturelt udtryk.
Den multi-funktionelle løsning er anvendelig i mange forskellige indretninger – og passer i båd…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Andersen Furniture Spejl på listen er Andersen Furniture Multi spejl fra Erling Christensen Møbler med en pris på 2796.00. Billigste udvalgte Spejl er Andersen Furniture A-Wall Spejl Lille Egetræ som du kan købe for 799.00 hos AndLight DK. Forskellen på de to priser er 1997 kr.
Ovenstående Andersen Furniture Spejl data og priser er hentet fra 2 butikker (AndLight DK, Erling Christensen Møbler). Alle Andersen Furniture Spejl tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spejl guides:

Fandt du ikke det rigtige Spejl blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spejl: