Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Alessi berøringsfri armatur. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Alessi berøringsfri armatur tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Oras Alessi Sense berøringsfri håndvaskarmatur 3V

Sidste produkt på vores liste er Oras Alessi Sense berøringsfri håndvaskarmatur 3V som vi har fundet til 3130,- hos VVSproffen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
IL BAGNO ALESSI Sense by Oras Håndvaskarmatur push-up bundventil og justerbar luftblander.
Armaturet åbnes ved et let tryk på toppen, hvorefter det er åben i 6 sek.
Ved at trykke på armaturet i længere tid, er det åbent i 1 minut.
Ved at trykke på armatur…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Alessi berøringsfri armatur i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Alessi berøringsfri armatur:

Dyreste Alessi Berøringsfri Armatur på listen er Oras Alessi Sense berøringsfri håndvaskarmatur 3V fra VVSproffen.dk med en pris på 3130.00. Billigste udvalgte Berøringsfri Armatur er Oras Alessi Sense berøringsfri håndvaskarmatur 3V som du kan købe for 3130.00 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Alessi Berøringsfri Armatur vi har fundet koster i gennemsnit 3130 kr.
Ovenstående Alessi Berøringsfri Armatur data og priser er hentet fra 1 butikker (VVSproffen.dk). Alle Alessi Berøringsfri Armatur tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Berøringsfri Armatur guides:

Fandt du ikke det rigtige Berøringsfri Armatur blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Berøringsfri Armatur:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Alessi:

Er du vild med Alessi, men Berøringsfri Armatur var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Alessi: