Du er landet på Hok.dk, det helt rigtige sted at finde Abena dispenser. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Abena dispenser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: 12 stk. Hånddesinfektion, Abena, 700 Ml, Bag-In-Box Refill Til Håndfri Dispenser

  • Dagens pris: 809,25 kr.
  • Fundet hos Engsig.dk
  • Mærke: Abena

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Engsig.dk.

Her kan “12 stk. Hånddesinfektion, Abena, 700 Ml, Bag-In-Box Refill Til Håndfri Dispenser” fås til 809,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Produktbetegnelse:HånddesinfektionVaremærke:ABENAHoldbarhed:48 månederHoldbarhed, åbnet:12 månederFarve:klarTekniske ingredienser:Alcohol denat, Aqua, GlycerinFeatures:Bag-in-box refill til håndfri dispenserpH-værdi (konc.):pH 6,5-7,5Længde/dybde:7,5 cmBr…

Se hos Engsig.dk ❯❯

2: Drypbakke, Abena, Hvid, Til Automatisk Dispenser

  • Dagens pris: 551,25 kr.
  • Fundet hos Engsig.dk
  • Mærke: Abena

Anden anbefaling har vi fundet hos Engsig.dk, hvor du kan købe Drypbakke, Abena, Hvid, Til Automatisk Dispenser til kun 551,25 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Produktbetegnelse:DrypbakkeVaremærke:ABENAFarve:hvidFeatures:til automatisk dispenserProduktbeskrivelse:Drypbakke der sørger for at opsamle eventuelle små dråber fra dispenseren, så der undgås dryp på gulvet.Bortskaffelse af produkt:Afleveres på miljøstat…

Se hos Engsig.dk ❯❯

3: Abena renseserviet 150 ark Black Box, dispenser box

  • Dagens pris: 214,95 kr.
  • Fundet hos Toolster.dk
  • Mærke: Abena

Sidste produkt på vores liste er Abena renseserviet 150 ark Black Box, dispenser box som vi har fundet til 214,95 hos Toolster.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftig håndrensserviet, som er imprægneret med en avanceret formulering af håndrensevæske med dibasiske estere specielt til at fjerne maling, tryksværte, harpiks, klæbestoffer og de typiske former for snavs, som findes på trykkerier og malerværksteder.16…

Se hos Toolster.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Abena dispenser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Abena dispenser:

Dyreste Abena Dispenser på listen er 12 stk. Hånddesinfektion, Abena, 700 Ml, Bag-In-Box Refill Til Håndfri Dispenser fra Engsig.dk med en pris på 809.25. Billigste udvalgte Dispenser er Abena renseserviet 150 ark Black Box, dispenser box som du kan købe for 214.95 hos Toolster.dk. Forskellen på de to priser er 594.3 kr. – de 3 Abena Dispenser vi har fundet koster i gennemsnit 525.15 kr.
Ovenstående Abena Dispenser data og priser er hentet fra 3 butikker (Engsig.dk, Toolster.dk, Davidsenshop.dk). Alle Abena Dispenser tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dispenser guides:

Fandt du ikke det rigtige Dispenser blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dispenser:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hok.dk

Mere med Abena:

Er du vild med Abena, men Dispenser var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Abena: