Gangstativ – en god støtte at komme godt i gang med

Gangstativ – en god støtte at komme godt i gang med

Som du kan se nedenfor er der mange Gangstativer at vælge imellem, og at finde det helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Hok.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Udvalgte Billige Gangstativer

Man kan ikke lave Hok.dk uden at vise de bedste tilbud på Gangstativer i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem automatisk kravler adskillige sikre shops fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Sorry, there are no results to display.

Det var alle de gangstativer vores prisrobot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge.

Hvis ikke så kig forbi Hok.dk igen inden for lang tid. Vi opdaterer produkter, priser og tilbud hver nat, så kig om et par dage og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden. Fortæl også meget gerne venner og familie om Hok.dk – så bliver vi meget taknemmelige.

Er man begyndt at blive dårligt gående på sine ældre dage og have brug for lidt ekstra støtte, er et gangstativ en god løsning. Ikke at forveksle med rollator, der jo typisk er mere avanceret – og med hjul. Men sådan et stillestående stativ kan vise sig at have nogle gode fordele – nok først og fremmest til brug i hjemmet.

Det kan være en udmærket løsning – måske samtidig med, at man også har en rollator. Hvorfor, vil vi se nærmere på i det følgende

Hvad er et gangstativ?

Hvis man ser på et gangstativ, er det jo egentlig ”bare” et stativ med fire ben og ”håndtag”, man kan holde ved.

Men det er trods alt mere avanceret end som så.

Det kan indstilles i højden, så det kommer til at passe ordentligt til brugeren. Fødderne er skridsikre, så man har en stabil støtte, der ikke smutter fra en.

Afhængig af udformningen vil der være en form for håndtag at holde ved, og de kan være mere eller mindre ergonomiske.

Derudover vil stativet ofte være sammenklappeligt, ligesom det ikke vejer så meget, så det er forholdsvist let at have med sig på tur.

På den måde kan det være enormt praktisk at have til indendørs brug, når man har behov for noget at støtte sig til

Hvordan kan et gangstativ hjælpe?

Man vil måske tænke, at når behovet for støtte til ”usikre ben” kommer, skal man have en rollator. Det kan også meget vel være, for en rollator vil i mange tilfælde nok være den bedste løsning, til når man skal gå tur og så videre. For et gangstativ skal man jo løfte for hvert skridt, man tager, hvilket for de fleste nok vil blive for hårdt på en længere tur.

Men i hjemmet kan det standhaftige stativ ofte være en fordel. At have ved sengen og støtte sig til om morgenen, når man står op. Når man skal rejse sig fra en stol og have noget at støtte sig til på vejen ud til køkkenet. Når man skal på toilettet og har brug for støtte derud til.

Og til når man i det hele taget blot har brug for en fast støtte. En støtte, der ikke kører nogen vegne (uden at man skal spekulere over bremser), når man går indenfor.

Og hjælper med balancen og støtten, når man måske trænger til et stående hvil undervejs. Mange bruger også kun deres gangstativ når de f.eks. skal købe ind (som en decideret indkøbstaske på hjul eller indkøbstrolley), og bruger så en vandrestav eller en spadserestok resten af tiden

Hvad er fordelene ved et gangstativ i forhold til en rollator?

Samlet set kan et gangstativ altså være en super god hjælp i hjemmet i mange situationer. Derudover kan det være rart og enormt praktisk, at man kan klappe det sammen, hvis det er behov for det.

Ikke mindst, hvis man skal have det med på en tur. Desuden vil det typisk ikke være så dyrt at købe sådan et stativ, og man er med det hurtigt godt hjulpet i hjemmet. Det kan sagtens være, man også har behov for en rollator til udendørs brug – eller på et tidspunkt også til indendørs støtte og hjælp. Og rollatoren kan nogle andre ting, hvor det stillestående stativ ikke kan være med.

Men har man blot brug for den enkle løsning til hjemmet… Til når benene er lidt usikre, og man har behov for en fast og trofast støtte, der ikke kører af sted med en… Så er gangstativet en alle tiders, praktisk, stabil – og forholdsvis billig – løsning

Hjælp: Sådan bruger du et gangstativ

Er du i tvivl om hvordan man bruger et gangstativ? Det er vigtigt at du bruger gangstativet på den rette måde.

Højden på gangstativet skal også tilpasses din højde. Lær mere i videoen nedenfor.

Hjælp: Sådan kommer du op og ned med et gangstativ

Det kan være svært for ældre at komme ned at sidde eller op at stå når de bruger et gangstativ. I videoen nedenfor kan du se hvordan du korrekt kommer op og stå, samt ned og sidde. https://www.youtube.com/watch?v=6jHB_gckNp0

Købsguide: De 10 Bedste Gangstativer i 2018

Her kan du se nogle af de bedste gangstativer som er tilgængelige i 2018. https://www.youtube.com/watch?v=Rw-gNGeXHVs

Similar Posts