El-kørestol

El-kørestol

Er du også træt af at skulle besøge online forhandlere én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Hok.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din El kørestol, nemt og simpelt.

Udvalgte Billige El kørestole

Vores robot har i nat helt automatisk kravlet mange troværdige danske onlinebutikker igennem for opdaterede priser og tilbud på El kørestole, og har fundet nedenstående produkter til os her på Hok.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Det var alt

Vores prisrobot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu.

Vi håber du har fundet en billigt el kørestol der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på internetbutikken og læs mere om leveringstid og leveringspris. Hvis ikke, så gem Hok.dk og giv os snart et besøg - vi sender prisrobotten ud efter gode tilbud igen i nat.


I denne artikel kan du læse mere om elektriske kørestole, hvad fordelene kan være ved en el-kørestol kan være og hvilke muligheder du har.

Der kan være mange grunde til, at man er kørestolsbruger. Ung som gammel kan man komme ud i situationer, for eksempel på grund af sygdom, hvor man får brug for ekstra støtte, og hvor en rollator eller et gangstativ bare ikke er nok. Og måske er den støtte en kørestol.

Der kan være situationer, hvor man over en periode har brug for eller gavn af en kørestol. Måske blot en manuel en af slagsen.

Men er eller bliver man permanent bruger af hjælpemidlet, kan det være, en el-udgave er værd at overveje. Eller ganske enkelt en nødvendighed. Og måske, hvis man for eksempel ikke har så mange kræfter mere, og man gerne vil kunne komme rundt selv, er den eldrevne model også et oplagt valg. Men der er en række ting at tænke over, før man blot kaster sig ud i at købe sin egen eldrevne kørestol. I det følgende kan du læse lidt mere om dette

Eksempler på elektriske kørestole:

Du kan se mange eksempler på elektriske kørestole på kørestol.dk som er en dansk kørestolsguide dedikeret 100% til kørestole.

Hvad kan en el-kørestol?

Set i forhold til en almindelig manuel kørestol, er fordelene ved en el-kørestol til at få øje på. Dette især, hvis man for eksempel som ældre ikke har så mange kræfter i sig mere, men alligevel gerne vil ud og af sted. Være selvstændig.

Have mulighed for at komme rundt uden at skulle spørge andre om hjælp. For med en eldreven udgave er man selvkørende – både ude og inde. Samtidig med det er en sådan naturligvis udviklet, så man sidder komfortabelt i den. Den kan indstilles, for eksempel ved armlæn, benstøtter og ryglæn, så den passer brugeren godt.

Et joystick på armlænet gør det enkelt og trygt at styre stolen, når man er på farten. Således kan man sidde trygt og godt i sin stol og styre sig rundt i verden – komme rundt, opleve dagen og få klaret sine ærinder

Er der mange forskellige el-kørestole?

Ja, der findes mange forskellige udgaver. De forskellige modeller kan mange af de samme ting, men der er forskel på, hvor fokus er. Nogle er lette at manøvrere og gode til terræn, hvis man er typen, der gerne færdes meget ude.

Her vil der typisk også være god stødabsorbering.

Nogle har større motor end andre, ligesom der findes forhjuls- og baghjulstrukne udgaver. Der er også stole, hvor det er funktionaliteten og komforten, der er i højsædet. Til de ekstra store brugere findes der desuden modeller, der lever op til kravene hos disse. På den måde bliver man som kommende bruger nødt til at finde ud af, hvilke behov man har i forhold til en el-kørestol.

For behovene vil nødvendigvis være meget individuelle. Vil man hovedsageligt bruge den inde eller ude? Eller begge steder? Kan man klare sig med ”de mest gængse” funktioner, eller skal der mere til? Skal den gerne være terrængående? Og derudover kommer prisen måske også til at spille en rolle

Er el-kørestole dyre?

I forhold til en manuel kørestol, der starter i et prisleje, hvor de fleste kan være med, er en eldreven model langt dyrere. Men ligesom priserne på de almindelige kørestole spænder vidt, er de også meget forskellige ved el-kørestole.

Men inden for prisklassen mellem 10.000 og 30.000 kr.

skulle det være muligt at finde en gængs stol, der har de basale ting med sig. Og som kan opfylde de fleste behov for kørestolsbrugere

El-kørestol F3-Corpus fra danske Permobil

Tag et kig på den elektriske kørestol, Permobil F3-Corpus. Denne kørestol kan både bruges til udendørs- og indendørsbrug.

https://www.youtube.com/watch?v=L1PQW7k0IWA

Elektrisk Kørestol - Et nyt syn på livet

Se hvordan den elektriske kørestol fra Permobil har ændret livet for denne unge mand.

https://www.youtube.com/watch?v=IQYtYA5nNIg

Permobil M3 Test / Anmeldelse

Test af den nye Permobil M3 el-kørestol. https://www.youtube.com/watch?v=qLW-_R47vg4


Se også: